Otevřený dopis fanouškům | SK Slavia Praha
Více

Otevřený dopis fanouškům

Před pátečním domácím zápasem s Teplicemi prosíme fanoušky o spolupráci. Děkujeme za přečtení dopisu níže.

Milí slávisté,

nesmírně si vážíme toho, že jste si i v této nejisté době zakoupili permanentní vstupenku na domácí utkání SK Slavia Praha. Vzhledem k tomu, že kvůli epidemii Covid-19 nemáte jistou účast na zápasech, je to od Vás velké gesto a deklarace podpory Slavii. Uvědomujeme si to a budeme se ze všech sil snažit Vám tuto nezištnou podporu sportovními výkony vrátit.

Vzhledem ke zhoršující se epidemiologické situaci v Česku však na Vás máme velkou prosbu – Během nadcházejícího domácího utkání s Teplicemi prosím dodržujte všechna hygienická opatření tak, aby nedošlo k případnému hromadnému přenosu Covid-19 a my mohli dál hrát svá utkání před našimi skvělými fanoušky.

Prosíme, abyste dorazili na stadion v roušce či respirátoru. Chráníte tak nejen sebe, ale i ostatní fanoušky. Ochrannou pomůcku mějte nasazenu i při pohybu v útrobách stadionu, při nákupu občerstvení v koridoru nebo na WC.

Prosíme, abyste dodržovali doporučené časové harmonogramy pro vstup na stadion a do jednotlivých sektorů. Tato opatření mají eliminovat shlukování většího počtu fanoušků před stadionem a v dopravních prostředcích při cestě na zápas. Pro příchod na stadion zvolte vstup, který je uveden na vaší jednorázové vstupence. Podrobné časové rozestupy naleznete v článku zde.

Na příslušné tribuně zaujměte místo (řadu a sedačku), které máte uvedeno na vstupence. Ano, víme že se lépe fandí, když si stojíte bok po boku. Bohužel to však současně zvyšuje riziko přenosu COVID-19.

Pokud se necítíte dobře, dejte přednost sledování fotbalu z bezpečí svého domova. Při vstupu na stadion dbejte zvýšených hygienických opatření, na WC i v koridorech využívejte dezinfekční gely a mycí prostředky, stejně zodpovědně se chovejte i při nákupu a konzumaci občerstvení.

Rádi bychom Vás požádali o pochopení a o respektování zákazu jakéhokoli osobního kontaktu s našimi hráči a členy realizačního týmu. Žádosti o podpis nebo společnou fotografii a další kontakt s hráči bohužel výrazně zvyšuje riziko přenosu nákazy COVID-19 do týmu. Po zápase hráči ani další členové týmu prozatím nebudou chodit blízko k tribunám. Neznamená to konec tradiční děkovačky, hráči si ji pouze užijí z „bezpečné“ vzdálenosti na hrací ploše.

Pevně věříme, že spolu to zvládneme jak na hřišti, tak i v hledišti. Ač musíme dodržovat tato hygienická opatření každý sám za sebe, chráníme se tak navzájem a táhneme symbolicky za jeden provaz. Věříme, že se všichni chceme vyvarovat situace, kdy by musely být stadiony opět zavřené z důvodů nedodržení hygienických opatření. Ještě jednou děkujeme za Vaši podporu a pochopení v této nejisté době,

SK Slavia Praha

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články