PŘEHLEDNĚ: Řada akcí pro fanoušky při vršovickém derby! | SK Slavia Praha
Více

PŘEHLEDNĚ: Řada akcí pro fanoušky při vršovickém derby!

Vršovické derby se blíží! Přijďte Slavii podpořit v neděli 23. září do Edenu v souboji se sousedními Bohemians 1905. Výkop je v 18 hodin. Brány Edenu se pro fanoušky otevřou v 16:30 hodin.

Vstupenky

  • Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z2, tedy od od 320 korun. Využijte předprodeje a zakupte si vstupenky přes online prodej, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů. Vstupenky si můžete koupit i přímo na stadionu na pokladnách u vstupu číslo 4 během jejich otevírací doby.
  • Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20 procent slevu pro seniory nad 63 let a 10 procent pro držitele průkazu ZTP/TP. Zároveň je možné na pokladnách koupit zvýhodněnou vstupenku pro studenty a děti. Pouze v online prodeji mohou uplatnit slevu 10 procent členové Odboru přátel a Fanklubu.

Autogramiáda fotbalistek Slavie

  • V 17 hodin začíná autogramiáda vybraných hráček A-týmu slávistek. Podpisová akce se bude konat v koridoru stadionu na platformě naproti vstupu číslo 1. Přijďte si nechat podepsat vybrané hráčky slávistického áčka, vyfotit se s nimi a podpořit je před čtvrteční domácí odvetou Ligy mistryň!

Fanzóna před zápasem

  • Před začátkem zápasu můžete navštívit před hotelem Iris Fanzónu, kde si můžete zasoutěžit s Emil Frey Select! Princip soutěže je jednoduchý. Kopněte molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta, zaregistrujte se a buďte výhercem, který získá půjčení auta na víkend! Ve Fanzóně bude zároveň probíhat i registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu a budou moci vyhrát půjčení auta na prodloužený víkend! Ve Fanzóně najdete i stánek Fanshopu.

Otevírací doba pokladen

  • Pokladny u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 hodin do 19:15 hodin. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu.

Doprava a parkování

  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 250 korun a zakoupit si ho můžete předem na našem webu zde. Využít můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor s novou posilou Slavie, kterou je Ibrahim Traoré. V dalším pravidelném seriálu, ve kterém se zaměřujeme na postavy společné historie Slavie a Československa, si představíme Jana Masaryka a Augustina Nováka. Naopak seriál o putování Slavie Středoevropským pohárem v roce 1938 uzavře dvojzápas s Ferencvárosem. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude nově ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 16 hodin. Za poplatek 20, 50 a 100 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Eden Areny nemohou vnášet na stadion.

Občerstvení

  • Fanoušci mohou opět využít možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a venkovní stánky i s posezením u vstupu číslo 2. Čepovat se bude alkoholické pivo. Alko a nealko nápoje se ve stáncích nalévají a čepují do vratných kelímků se slávistickým motivem – kelímek se slávistickým logem, s choreem Tribuny Sever a Josefem Hušbauerem. Záloha na kelímek je 50 korun. Upozorňujme, že z hygienických důvodů není možné čepovat pivo nebo nalévat limonádu do stejného již použitého kelímku. Obsluha je povinna podávat nápoj vždy do nového kelímku.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit novinky z podzimní kolekce v podobě triček, mikin a šál. V prodeji bude i nový balíček hráčských kartiček pro tuto sezonu a pexeso! Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze dres, šálu, kšiltovku nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude umístěn ve Fanzóně před stadionem. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno bude mít až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

SMS soutěž

  • Od otevření stadionu až do konce poločasové přestávky můžete soutěžit v SMS soutěži o hru PES 2019 pro PS4. Odpovězte správně na soutěžní otázku, jejíž znění uvidíte na velkoplošných obrazovkách a pošlete SMS na telefonní číslo 900 11. Jeden vylosovaný výherce získá hru PES 2019 pro PS4, kde si můžete zahrát i za Slavii Praha.

Sektor pro rodiče a děti

  • V Sektoru pro rodiče si mohou malí i větší slávisté kromě fotbálku vyzkoušet i kopy na bránu. Pokud budou mít dobrou ránu, tak získají slávistický náramek, pexeso nebo tetování. Během zápasu a o přestávce si budou děti moci nechat vyzdobit obličej a nebo ruce slávistickým malováním a tetováním.

Radio Slavia

  • Vršovické derby s Bohemkou začíná v 18 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

Další články