PŘÍBĚH ZÁPASU: Hrubeš versus klokani | SK Slavia Praha
Více

PŘÍBĚH ZÁPASU: Hrubeš versus klokani

PRAHA/EDEN – V rubrice Příběh zápasu z Bohemians jsme se tentokrát netradičně nezaměřili na celý tým, ale na výkon jediného hráče, a to gólmana Karla Hrubeše. Kolikrát se potkal s míčem? Kolik rozdal přesných a nepřesných přihrávek a odkud na něj letěly jednotlivé střely? Podívejte se na naše detailní statistiky.
Karel Hrubeš sice v zápase proti Bohemians Praha 1905 dvakrát inkasoval, jedna branka byla ale z penalty, při které si navíc na míč sáhl, dalších šest střel na branku pak zlikvidoval, s jednou mu na brankové čáře pomohl Martin Latka. Klokani vyslali směrem na naši bránu celkem 24 střel: Dvě skončily gólem, celkem devět mířilo mezi tři tyče, tři zblokovala obrana a zbylých dvanáct pak letělo mimo. Slávisté pálili v zápase desetkrát: Dvě jejich střely se vešly mezi tři tyče, další dvě zblokovala obrana Bohemians, šest letělo mimo. Zevnitř pokutového území letělo dvanáct střel hráčů Bohemians a pět střel slávistů.

Podívejte se, z jakých pozic stříleli hráči Bohemians 1905

A z jakých slávisté

Karel Hrubeš se v zápase „potkal“ s míčem celkem 39 krát. Během utkání poslal svým spoluhráčům 27 přihrávek, 17 z toho našlo svého adresáta (úspěšnost přihrávek 63 %). Na směry přihrávek a nejčastější adresáty se můžete podívat níže v grafice. Devět pasů mířilo na Milana Škodu, dvakrát Hrubeš přihrával Jiřímu Bílkovi a dvakrát Marcelu Gecovovi.

Nejčastější adresáti přihrávek Karla Hrubeše
Směry přihrávek - 1. poločas
Směry přihrávek - 2. poločas

Co se počtu střel týče, byl Karel Hrubeš v největší permanenci v závěru první půle. Mezi 30. a 45. minutou totiž klokani vystřelili celkem devětkrát, třikrát z toho na branku. Nejméně střel naopak domácí na Hrubeše vyslali v první čtvrthodině zápasu – tři rány, z nichž ani jedna nemířila mezi tři tyče. Slávisté byli nejaktivnější mezi 60. a 75. minutou, kdy na branku Bohemians pálili celkem pětkrát, gólman Švenger ale musel zasahovat jen jednou.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články