PŘICHÁZÍ SUPERSLAVIA! | SK Slavia Praha
Více

PŘICHÁZÍ SUPERSLAVIA!

Po 77 letech získala Slavia DOUBLE a stalo se něco neočekávaného! Poté, co tento jedinečný úspěch hráči, zaměstnanci i fanoušci oslavili, něco probudili. Něco, co tu už dlouho nebylo. Víru ve vlastní, téměř nadpřirozené, schopnosti. A tak vznikla SUPERSLAVIA!

Pod vlajkou s červenou hvězdou vracejí hrdost našemu fotbalovému národu. Bojují v epických fotbalových bitvách, v ligové i evropské válce za čest a slávu. Ačkoli se někdy může zdát, že druzí mají navrch a Slavia je opuštěna, sešívaní hrdinové se nevzdávají. Nikdy.

Bojují na fotbalových trávnících, na tribunách, všude, kde se zlo snaží získat nadvládu. Fotbaloví hrdinové obrací výsledky utkání v posledních vteřinách nastavení, hrdinní fanoušci dokáží proměnit stadion ve vroucí kotel, kde se uvaří ti i nejtvrdší soupeři.

SUPERSLAVIA sílí každým dnem, protože její řady doplňují noví superhrdinové. Přidej se i ty! 

Předprodej permanentních vstupenek už začal.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články