PŘÍMÝ PŘENOS: Slavia v generálce s Ngadeuem i Delim | SK Slavia Praha
Více

PŘÍMÝ PŘENOS: Slavia v generálce s Ngadeuem i Delim

Herní soustředění v Rakousku sešívaní zakončí od 18:00 generálkou na novou sezonu proti ruskému Rostovu. V základu jsou na stoperu Michael Ngadeu i Simon Deli.

FC Rostov hraje pravidelně od roku 2009 nejvyšší ruskou soutěž – Premier ligu. Jeho největším úspěchem je druhé místo v sezoně 2015/16, díky kterému si zahrál i Ligu mistrů (když v předkolech přešel přes Anderlecht a Ajax, ve skupině s Atléticem, Bayernem a PSV skončil třetí a v jarní fázi Evropské ligy přešel přes Spartu až do osmifinále). 

V roce 2014 se stal také vítězem ruského poháru, když na penalty porazil FC Krasnodar. V minulé sezoně skončil Rostov na 11. místě tabulky ruské Premier ligy. Trenérem klubu je někdejší ruský fotbalista Valerij Karpin, který během své kariéry vystřídal angažmá ve Valencii nebo Celtě Vigo.

Do utkání kvůli zdravotním problémům nenastoupí kromě dlouhodobě zraněného Murise Mešanoviče i Lukáš Pokorný, Jakub Hromada a nakonec i Jakub Jugas. V základu tak utvoří stoperskou dvojici po dlouhé době africké duo Michael Ngadeu - Simon Deli. Na stranách obrany pak nastoupí Vladimír Coufal a Jan Bořil.

Složení zálohy je bez překvapení - Souček, Hušbauer, Stoch, Sýkora a Zmrhal. Na hrotu útoku bude od úvodních minut operovat Stanislav Tecl.

Sestava Slavie: Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček, Hušbauer - Stoch, Sýkora, Zmrhal - Tecl

Zkrácený online přenos naleznete na slavia.cz zde.

Přímý přenos Slavia TV můžete sledovat níže:

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články