PŘÍPRAVA: Proti Slovanu Bratislava a Žižkovu v pátek v Edenu | SK Slavia Praha
Více

PŘÍPRAVA: Proti Slovanu Bratislava a Žižkovu v pátek v Edenu

​Slavia v rámci letní přípravy změří v pátek 29. června v Edenu síly se Slovanem Bratislava a Viktorií Žižkov.

Utkání s druhým týmem slovenské ligy a vítězem slovenského poháru Slovanem Bratislava se odehraje v Eden Aréně v pátek 29. června od 18:30. Od 15:30 se navíc Slavia rovněž v Edenu utká s Viktorií Žižkov. Na obě utkání bude vstup zdarma.

„Byli jsme zklamáni rozhodnutím zrušit československý superpohár. Jsem rád, že se podařila najít domluva na úrovni klubů. Jsme potěšeni, že Slovan Bratislava přijal pozvání k přípravě, která se uskuteční v pátek 29. 6. v 18:30 v Edenu," řekl k plánovanému utkání předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

„Zápas bude otevřen, vstupné na utkání bude zdarma. Doufáme, že si fanoušci přijdou užít kvalitní zápas vítězů pohárů obou zemí. Druhá jedenáctka si zahraje od 15:30 utkání s Viktorií Žižkov. Také zde bude vstup zdarma. Doufáme, že si den na Slavii všichni užijí. Chtěl bych poděkovat vedení obou klubů, že došlo k domluvě. Po zklamání, které zrušení superpoháru vyvolalo, máme šanci vidět oba kluby v Edenu,“ dodal Jaroslav Tvrdík.

Slovan Bratislava stejně jako Slavia vyhrál v uplynulé sezoně domácí pohár, Slovan ve finále porazil MFK Ružomberok 3:1. Také v ligové soutěži obsadil tým ze slovenského hlavního města stejnou příčku jako sešívaní, ve slovenské Fortuna lize tedy skončil na druhé pozici.

Tým trenéra Martina Ševely se chystá na předkola Evropské ligy a má za sebou v přípravě už dva odehrané zápasy. Nejprve si Slovan poradil s celkem Pohronie, ve druhém utkání pak ale nestačil na Zbrojovku Brno v poměru 1:2. V sobotu 23. 6. pak na Slovan čeká přípravný zápas s Mladou Boleslaví.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články