Plán letní přípravy | SK Slavia Praha
Více

Plán letní přípravy

Krátké volno následované dvěma soustředěními v Rakousku. Takový je plán letní přípravy na sezonu 2020/2021.

Vzhledem k tomu, že mistrovský ročník 2019/2020 zakončili červenobílí kvůli globální pandemii až během července, posouvá se i rozpis přípravy na další ligový ročník.

Po dvoutýdenním volnu se tak sešívaní ve čtvrtek 23. července opět vrací do tréninku. Příprava na příští ročník začne odjezdem na kondiční soustředění v rakouském Aigenu, návrat do Čech je pak naplánován na 1. srpna.

V Praze slávisté setrvají jen několik dní a už 4. srpna je čeká herní soustředění, tentokrát v rakouském Laa an der Thaya, kde stráví deset dní, během nichž by měli sehrát čtyři přátelská utkání s rakouskými celky, a to včetně generálky. Přesné termíny a soupeři budou upřesněny.

Ligový ročník začne o víkendu 22. a 23. srpna.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články