Plán letní přípravy: Sešívané čeká soustředění v Rakousku | SK Slavia Praha
Více

Plán letní přípravy: Sešívané čeká soustředění v Rakousku

PRAHA/EDEN - V pondělí 17. června začíná sešívaným letní příprava. Hráči A týmu se poprvé sejdou, aby absolvovali zátěžové testy před startem letní přípravy a nadcházející sezony.
Mužstvo pak pod trenérem Petroušem bude trénovat v Edenu, v neděli 23. června odjede na soustředění do rakouského Zell am See. V Alpách čekají svěřence Michala Petrouše tři přípravná utkání. První z nich se odehraje hned v pondělí (24. června) proti Inter Baku.

Další přípravné utkání, tentokrát proti ruskému FC Krasnodar, se odehraje ve čtvrtek 27. června. V poslední den soustředění (30. června) se Slavia utká s bavorským celkem SpVgg Greuther Fürth, který v uplynulém ročníku nastupoval v německé Bundeslize.

Další přátelská utkání odehraje Slavia po návratu do Čech. Hned 3. července čeká sešívané duel v Pardubicích, na východě Čech se hraje od 17 hodin. S dalším východočeským klubem Hradcem Králové změří slávisté síly v sobotu 6. července 17:00. Tentokrát se bude hrát na Xaverově.

Posledním přípravným zápasem by měl být duel s Mostem, který je na programu v pátek 12. července od 17 hodin v Edenu. Start Gambrinus ligy je naplánovaný na 20. července. 

Plán letních přípravných zápasů:


24. 6. Slavia - Inter Baku         Scheffau am Wilden Kaiser       15:30
27. 6. Slavia - FC Krasnodar              Bischofshofen          17:00
30. 6. Slavia - Greuther Fürth Schwaz         16:00
3. 7. Pardubice - Slavia  Pardubice 17:00
5. 7. Young Boys Bern - Slavia Köniz 19:00
6. 7. Slavia - Hradec Králové Xaverov 17:00
12. 7.  Slavia - Most Eden 17:00

Změna programu je vyhrazena v závislosti na rozlosování Gambrinus ligy 2013/2014. 

Aktuálně

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Chyběla vášeň, touha. Zbraně ale neskládáme

14. 4. 2024
Tomáš Vlček nejdříve soupeři zamezil ve skórování obětavým zákrokem na brankové čáře, ani on však nedokázal odvrátit porážku 0:1 na půdě Viktorie Plzeň. Příčiny neúspěchu i klíčové momenty popsal bezprostředně po konci duelu v Doosan Areně.

Další články