AKTUALIZOVÁNO: triumfální cesta Prahou | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: triumfální cesta Prahou

V sobotu čeká slávisty mistrovský ceremoniál a předání poháru. Vzhledem k epidemiologické situace není možné dělat oslavy v okolí stadionu, slávisty však čeká triumfální cesta Prahou. Přidejte se k ní i vy!

Mistrovský ceremoniál

Po skončení sobotního utkání čeká Slavii slavnostní ceremoniál a předání poháru pro mistra ligy. Za žádných okolností nevstupujte na hrací plochu, veškeré oslavy se pro fanoušky na stadionu odehrají na tribunách. Vstup na plochu je zakázán a hrozí za něj přísný postih. Po celém stadionu navíc budou v dolní části tribun umístěny zábrany proti vstupu na hrací plochu, které respektujte. Vstup na hrací plochu je přísně zakázán!

Prosíme opět všechny fanoušky, aby dodržovali zasedací pořádek, udržovali rozestupy mezi sebou a ostatními účastníky utkání a nosili ochranu dýchacích cest. Jedině díky dodržení veškerých pokynů se budeme moci na stadionu v nové sezoně sejít v ještě větším počtu. Proto opravdu prosíme všechny fanoušky o dodržování nařízení.

Program po utkání

Aktuální opatření bohužel slávistům neumožňují společně oslavit titul na podiu před stadionem, jako tomu bylo například v loňském roce. Veškeré oficiální oslavy proběhnou přímo po utkání na mistrovské hvězdě, dojde i na mistrovské rozhovory s ligovými šampiony. Po skončení zápasu a slavnostního ceremoniálu proto prosíme všechny fanoušky, aby se nezdržovali před stadionem

Stejně jako v minulých letech i letos čeká mistry triumfální jízda Prahou v otevřeném autobuse. Nicméně prosíme fanoušky, aby se nezdržovali okolo stadionu a naopak, pokud chcete vidět mistrovský pohár, tak se rozmístěte podél mistrovské trasy. Slávisté vám cestou pohár jistě rádi ukážou!

Autobus s hráči bude z Edenu vyjíždět ve 20:30. Trasa autobusu byla z důvodu dopravní situace v Praze změněna. Nově autobus pojede po Vršovické přes Kodaňskou, Ruskou a Francouzskou až k Náplavce. Následně se autobus vydá na Václavské náměstí a zpět do Edenu.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články