Podrobně a přehledně: Informace k zápasu s Chelsea | SK Slavia Praha
Více

Podrobně a přehledně: Informace k zápasu s Chelsea

Ve čtvrtek 11. dubna ve 21 hodin čeká fotbalisty Slavie první čtvrtfinále Evropské ligy UEFA s Chelsea FC. Všem fanouškům doporučujeme přijít alespoň hodinu před začátkem zápasu. Brány Sinobo Stadium se otevírají v 19 hodin.

Přijďte včas

  • Hráče Slavie požene vyprodaný stadion, žádáme proto fanoušky, aby i z tohoto důvodu přišli na stadion včas. Brány Sinobo Stdium se otevírají dvě hodiny před výkopem, to znamená v 19 hodin (výkop je ve 21 hodin). Všem návštěvníkům proto doporučujeme přijít hodinu před začátkem zápasu, vyhnete se tak zbytečným frontám u vstupů na stadion.

Užijme si zápas v duchu fair play

  • Připomínáme, že během utkání platí zákaz používání pyrotechniky a vhazování jakýchkoliv předmětů na hrací plochu. Za jeho porušení hrozí klubu velké pokuty. Společné prohlášení Slavie, Tribuny Sever, Odboru přátel a Fanklubu si můžete přečíst zde. Kuřákům připomínáme, že v areálu celého stadionu platí v souladu s protikuřáckým zákonem a Návštěvním řádem Sinobo Stadium zákaz kouření. Jménem klubu vás prosíme o respektování tohoto pravidla. Žádáme také fanoušky, aby utkání sledovali ze svých sedadel a nikoliv ze schodů vedoucích z koridorů na ochozy, kde blokují únikové cesty.

Zavřené sektory

  • Náš klub byl potrestán od UEFA za události, které se odehrály v Sinobo Stadium při zápase s Genkem. Na utkání s Chelsea zůstanou uzavřeny sektory 106, 107 a 108 na Tribuně Sever.

Uzavření průchodu v koridoru

  • Na tento zápas bude také na základě bezpečnostního nařízení UEFA uzavřen průchod uprostřed koridoru na tribuně J. W. Maddena. Nebude tedy možné dostat se z jižní části stadionu na Tribunu Sever a obráceně. Pro vstup do sektorů 122 až 129 a 225 až 230 využijte, prosím, vstup číslo 4. Jiným vstupem nebudete na tento zápas na stadion vpuštěni. Pro vstup do ostatních sektorů využijte vstupy číslo 1 a 2.

Magazín Poločas

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Na zápas s Chelsea bude mít Poločas místo standardních 36 stran prakticky dvojnásobný rozsah 68 stran. Na nich dostanou fanoušci kompletní informační servis nejen k samotnému utkání, ale i k zápasům s anglickými soupeři v dávné či nedávné minulosti. Hlavní rozhovor patří kapitánovi Slavie Milanu Škodovi, který prozradí, jaké pro něj bylo vstřelit dva góly Genku a jaké dětské sny si aktuálně plní. Nechybí ani ohlédnutí za úspěšnými osmifinálovými duely se Sevillou včetně zážitků fanoušků a společného plakátu hráčů a fanoušků. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit šálu, tričko, vlaječku a placku z limitované edice pro dnešní zápas s Chelsea a také z památeční kolekce k zápasu se Sevillou. K dostání je také nová domácí zápasová sada Buďte jako hráč a vybavte se originálními Puma dresy, trenkami a stulpnami. Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze šálu, čepici nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude od 19 do 21 hodin stát před hotelem Iris (zde je platba možná pouze v hotovosti). Slávistické suvenýry můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a tribunou J. W. Maddena.

Doprava a parkování

  • Doporučujeme fanouškům, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Počet parkovacích míst v okolí Edenu je omezen, placená parkovací místa na parkovišti P2 u hotelu Iris jsou vyprodána. Využít můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun. Po utkání budou po dohodě s Dopravním podnikem hlavního města Prahy posíleny spoje tramvaje číslo 22 a 7 a také autobus číslo 136 směr Letňany. Pokud vypravujete na utkání autobus, nebude možné parkovat na parkovišti P4 za jižní tribunou v ulici Pod Altánem. Pro odstavení autobusu využijte parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy. Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti automobilem, doporučujeme pak využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R. Nejbližší se nacházejí u konečné stanice metra B Depo Hostivař, dále pak u stanice metra Skalka nebo u Centra Chodov. Podrobné informace o parkování a linkách MHD najdete zde.

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 18 hodin. Za jednotný poplatek 20 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Občerstvení

  • U vstupu číslo 1 bude nově otevřena kavárna, kde si můžete ke kávě zakoupit sladké i slané pochoutky. Fanoušci mohou využít možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a venkovní stánky i s posezením u vstupu číslo 2. Čepovat se bude alkoholické pivo. Novinkou je chléb se škvarkovou pomazánkou, který bude k dostání ve všech stáncích. Alko a nealko nápoje se ve stáncích nalévají a čepují do vratných kelímků se slávistickým motivem – kelímek se slávistickým logem, s děkovačkou Tribuny Sever s Milanem Škodou a Josefem Hušbauerem. Záloha na kelímek je 50 korun. 

Radio Slavia

  • Zápas Slavie s Chelsea začíná ve 21 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem ČT Sport.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články