Poslední Poločas sezony s Robertem Hrubým | SK Slavia Praha
Více

Poslední Poločas sezony s Robertem Hrubým

PRAHA/EDEN – V posledním čísle magazínu Poločas najdete ohlédnutí za tím, co se dělo na hřišti i na tribunách v průběhu končícího ročníku, velký rozhovor s Robertem Hrubým i úspěch slávistických žen.
Poslední Poločas probíhající sezony s pořadovým číslem 17 přinese velký rozhovor se slávistickým objevem Robertem Hrubým, který se na jaře probojoval do základní sestavy A týmu, v níž nastoupil v Teplicích. „To byl takový zvrat a strašný skok, ale pro mě jedině dobře, byl jsem na to připravený a myslím, že jsem to i chytnul za správný konec a doufám, že to tak bude pokračovat,“ říká slávistický záložník.

Slávistické ženy vybojovaly po deseti letech cennou trofej, domácí pohár. Podívejte se na fotky z jejich vítězného duelu se Spartou a přečtěte si hodnocení trenéra Antona Miškovce a kapitánky sešívaných Blanky Pěničkové.

V obrazech si také na stránkách magazínu Poločas můžete prohlédnout, jak probíhala uplynulá sezona na hřišti i jaká chorea vymysleli fanoušci sešívaných v průběhu ligy.

Nechybí samozřejmě ani představení dnešního soupeře - Slovácka a ohlédnutí za předchozími utkáními s Příbramí a Brnem.

Magazín Poločas č. 17 koupíte v den utkání ve Fanshopu, na vybraných stáncích s občerstvením nebo u kolportérů před stadionem i v ochozech. Cena časopisu je 20 Kč.
 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články