Poslední domácí zápasy dorostenců | SK Slavia Praha
Více

Poslední domácí zápasy dorostenců

Dorostenecké kategorie čeká v sobotu poslední domácí zápas na Xaverově. Kategorie U17 už má jistý titul, U19 o něj stále musí bojovat. Přijďte sedmnáctce pogratulovat k titulu a podpořit devatenáctku!

V sobotu 21. května čeká na slávistické dorostence poslední ligový domácí zápas. Obě kategorie, U19 i U17, se utkají s Mladou Boleslaví na Xaverově.

U19

Svěřenci trenéra Milana Titěry stále bojují o titul v I. Celostátní dorostenecké lize U19. Slávisté ve 28 utkáních zvítězili hned osmnáctkrát, čtyřikrát remizovali a šestkrát prohráli. Slávisté vedou soutěž o dva body před druhou Spartu se kterou mají lepší vzájemný zápas. Sešívaní tak k titulu mají velmi blízko. V sobotu musí porazit Mladou Boleslav a doufat, že Sparta ztratí body s Baníkem Ostrava. Pokud slávisté z kategorie U19 v Celostátní dorostenecké lize U19 zvítězí, zahrají si v příští sezoně opět mládežnickou Ligu mistrů. Tak přijďte dorostence podpořit!

Sešívaní vyzvou v sobotu na Xaverově Mladou Boleslav od 11:00. Utkání budete moci sledovat živě na našem YouTube kanále.

U17

Mladší dorostenci si pod vedením hlavního trenéra Karla Pitáka výhrou na Slovácku 5:0 zajistili mistrovský titul v I. Celostátní dorostenecké lize U17 už dvě kola před koncem. Díky výhře na Slovácku si slávisté zajistili náskok, který druhá Sigma Olomouc už nedokáže umazat i díky lepšímu vzájemnému utkání sešívaných. Tým U17 prošel v sezoně několika změnami, když se například bratři Pudilové posunuli do kategorie U19.

Slávisté v letošním ročníku I. Celostátní dorostenecké ligy U17 25x vyhráli, pouze jedenkrát remizovali a dvakrát okusili hořkost porážky.

Mezi důležité okamžiky sezony se určitě zařadí dlouhá série bez porážky, která trvala od prvního soutěžního utkání sedm měsíců a čtyři dny. Sešívaní také ani jednou neprohráli derby. Na podzim porazili slávisté Spartu 5:1 a na jaře remizovali 1:1. Celkově sešívaní v sezoně nastříleli přes 100 branek, z nichž padlo rovnou 15 v jednom utkání proti Příbrami. Nejlepším střelcem se sedmnácti góly je doposavad útočník David Hájek.

V sobotu odehrají utkání s Mladou Boleslaví na Xaverově od 13:15.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Sigma. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články