Poslední podzimní zápas s Astanou | SK Slavia Praha
Více

Poslední podzimní zápas s Astanou

PRAHA - Slavii čeká poslední a nejdůležitější zápas v základní skupině A Evropské ligy. Ve čtvrtek v Edenu přivítá FC Astanu a jen výhra nebo remíza ji posune dál do jarních bojů Evropské ligy UEFA. Tým spoléhá na podporu svých fanoušků, přijďte všichni Slavii povzbudit!

Prodej vstupenek na pokladnách

  • Na zápas jsou v prodeji lístky na východní tribunu a Tribunu Johna Williama Maddena (hlavní tribuna). Cena začíná na 690 korunách, členové OP, Fanklubu nebo permanentkáři mohou vstupenku pořídit na pokladnách od 590 korun nejpozději 90 minut před utkáním. Pokud nepotřebujete uplatnit žádnou z výše uvedených slev, můžete lístky zakoupit on-line přes Ticketportal a vytisknout si je v pohodlí domova.
  • Pokladny předprodeje u vstupu číslo 4 se otevírají ve čtvrtek v 10 hodin, pokladny u vstupu číslo 2 v 17 hodin.
  • Pokladny budou pro prodej permanentek otevřeny ještě 30 minut po skončení utkání

Doprava a parkování

  • Prosíme fanoušky, aby ve vlastním zájmu využili pro dopravu do Edenu městskou hromadnou dopravu. Po utkání budou po dohodě s DP hl. m. Prahy posíleny spoje tramvaje č. 22 směr Karlovo náměstí a bus č. 136 směr Letňany.
  • Pokud vypravujete na utkání autobus, nebude možné parkovat na parkovišti za jižní tribunou. Pro odstavení autobusu využijte parkovací plochy v ulici U Seřadiště, která je z Edenu zhruba 3 minuty jízdy
  • V online prodeji je možné koupit poslední parkovací místa na parkovišti P2, u vjezdu je třeba se prokázat vytištěným lístkem

Dětské vstupenky

  • U každého vstupu (1, 2 a 4) jsou turnikety označené jako Dětská vstupenka, pouze přes tyto turnikety mohou vstupovat na stadion děti do 15 let nebo 150 centimetrů, které mají dětskou vstupenku. Přes turnikety označené Dětská vstupenka mohou s dítětem projít i rodiče, případně jiný doprovod, ale s dětskou vstupenkou není možné projít přes ostatní turnikety. 

Otevření stadionu

  • Stadion se otevírá v 17 hodin. Přečtěte si, prosím, Návštěvní řád stadionu. Upozorňujeme, že je zakázáno vnášet objemnější zavazadla, velké batohy, deštníky, nebezpečné předměty jako je sklo, tyče a podobně. Dále není možný vstup s dětskými kočárky a motocyklovými helmami. Na stadionu není úschovna. 
  • Během zápasu platí zákaz používání pyrotechniky, za jeho porušení hrozí klubu velké pokuty. Zejména kuřákům připomínáme, že v areálu celého stadionu platí v souladu s novým protikuřáckým zákonem a návštěvním řádem stadionu zákaz kouření. Jménem klubu vás prosíme o respektování tohoto pravidla.
  • V sektorech dbejte instrukcí pořadatelské služby, která vám pomůže s nalezením místa na základě vaší vstupenky. Na stadionu se bude čepovat v souladu s regulemi UEFA nealkoholické pivo.
  • Na utkání čekáme návštěvu 15 tisíc diváků, přijďte včas, ať vám neunikne ani minuta zápasu

Magazín Poločas

  • Zápasový magazín Poločas bude k dispozici zdarma na pokladnách, ve fanshopu, a u vstupů na stadion
  • V Poločase najdete rozhovor s Jaromírem Zmrhalem, ohlédnutí za naším podzimním působením v Evropské lize a HET lize, mapu všech 61 zemí, na jejichž Slavia v minulosti odehrála zápas, přičemž Kazachstán byl 61. zemí. Nechybí ani představení našeho posledního soupeře v základní skupině Evropské ligy a v historickém okénku se vrátíme do roku 1967, kdy Slavia rozdávala fotbalovou radost na světovém turné.

Program v dětském sektoru

  • V sektoru Rodiče a děti si budou moci děti nechat namalovat obličej slávistickými barvami anebo si nechat udělat slávistické tetování.
  • v sektoru budou k zapůjčení deky

Fanshop

  • Kamenná prodejna fanshopu otevírá ve čtvrtek v 10 hodin a bude otevřena až do začátku utkání v 19 hodin. Během poločasové přestávky bude možné nakoupit suvenýry skrz okénko do koridoru a fanshop otevře opět po skončení zápasu.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články