Potkali se u krmelce. Krmenčík a Čtvrtníček ve videu | SK Slavia Praha
Více

Potkali se u krmelce. Krmenčík a Čtvrtníček ve videu

Slavia v pátek představila svou nejčerstvější posilu – Michaela Krmenčíka. Reprezentační útočník si v uvítacím videu zahrál i s hercem a bavičem Petrem Čtvrtníčkem.

"Jó, fotbal mám rád, i když jsem ho hrál naposled ve dvanácti, ale ještě pořád mám v koleni škváru. A natáčení s Michaelem Krmenčíkem? Na pohodu, bydlím u lesa, takže s krmelcem se vidím denně a už jsme si na sebe zvykli," pochvaluje si natáčení Petr Čtvrtníček.

„Petra znám, jsem jeho fanoušek. Viděl jsem snad všechny jeho seriály. Měl jsem trošku trému, když je to takovej srandista. Myslel jsem si, že se budu celou dobu smát. Ale je vidět, že je to velký profesionál. Všechno, co měl o mně říct, pověděl správně. A dost jsme se u toho i nasmáli,“ ocenil zajímavou zkušenost Michael Krmenčík.

A jak celé natáčení probíhalo? Nejprve se v útrobách Edenu natáčel krátký uvítací spot inspirovaný Čtvrtníčkovou známou reklamou na mobilního operátora. "Mohli jsme pro vás...." Však to znáte!

Následně se oba aktéři usadili v kulisách malého krmelce a poházeného sena ke společnému rozhovoru, během kterého probrali různá témata. Třeba "vykopání" poháru v Athénách nebo slavný film režiséra Martina McDonagaha V Bruggách. A také, proč si autor 92 soutěžních branek a majitel celkem pěti mistrovských trofejí vybral za svůj nový tým Slavii.

„Je to podle mě největší klub v Česku! Myslím si, že za dva týdny bude všechno v pořádku a uvidíte mě na hřišti," slíbil Michael Krmenčík v závěru videa. "Tak budeme držet palce," opáčil Petr Čtvrtníček.

Za necelou hodinu natáčení, kterého se zúčastnil i Čtvrtníčkův pes, bylo hotovo. Čtvrtníček zamířil na zkoušku do Divadla Na zábradlí, Krmenčíka čekaly na stadionu další mediální povinnosti.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články