Přátelské zápasy v Rakousku: Info pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

Přátelské zápasy v Rakousku: Info pro fanoušky

Míříte do Rakouska podpořit Slavii v přátelských zápasech během herní přípravy? Podívejte se, kde přesně Slavia bude hrát.

První utkání proti Rapidu Vídeň sehrají sešívaní ve středu 4. července od 18 hodin ve Welsu, adresa stadionu je Kopernikusstraße 1a, Wels, 4600. Vstupné na zápas je 12 euro, zlevněné vstupné pro důchodce a studenty 10 euro.

V sobotu 7. července čeká Slavii dvojzápas s maďarským týmem Mezőkövesd Zsóry SE, první utkání začíná v 11 hodin a druhé v 15 hodin. Oba zápasy se hrají ve Wieselburgu, adresa hřiště je Stadionstraße 8, Wieselburg, 3250.

Generálku s FK Rostov Slavia sehraje v sobotu 14. července opět ve Welsu, ale v Huber areně. Adresa sportovního areálu je Primelstraße 30, Wels, 4600.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články