Předprodej vstupenek do Olomouce v Edenu | SK Slavia Praha
Více

Předprodej vstupenek do Olomouce v Edenu

PRAHA – Slavia odehraje 6. kolo HET ligy v sobotu 9. září od 18 hodin. Vstupenky do sektoru hostů je možné koupit v předprodeji v Edenu.
Sektor hostů O na východní tribuně má kapacitu 651 míst. Cena vstupenky je 200 korun. Počet vstupenek na osobu není nijak limitován.

Předprodej lístků do sektoru hostů probíhá od neděle 27. srpna v Edenu. 
Od pondělí 4. září do pátku 8. září se budou vstupenky prodávat na VIP recepci, která je uprostřed Tribuny Johna Williama Maddena. Provozní doba VIP recepce je 8 – 19 hodin. V pátek 8. září bude prodej probíhat pouze do 17 hodin. Lístky je možné platit pouze v hotovosti.

Vstupenky, které se nevyprodají v Praze, budou v prodeji na pokladnách u sektoru hostů pouze v den zápasu s Olomoucí, tedy 9. září.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články