Představujeme službu "Přenech své místo" | SK Slavia Praha
Více

Představujeme službu "Přenech své místo"

Slavia chce opravdu plný stadion, a proto jsme spustili už na zápas s Mladou Boleslaví nový systém odměn pro permanentkáře - Přenech své místo!

My všichni si při zápasech v Edenu přejeme to samé - vyprodáno a fantastickou kulisu, která hráče vždy požene za třemi body. Nezvládáte přijet na zápas? Nabídněte své místo ostatním slávistům!

Pro permanentkáře nově spouštíme službu v systému Ticketportal, v níž můžete oznámit, že nejdete na konkrétní zápas a získat za to benefity nebo finanční kompenzaci

Přenech své místo

Každý permanentkář se nově může odhlásit z každého ligového zápasu a v případě, že jeho místo prodáme, získá jeden bod na svůj účet v Ticketportalu. Za body pak může čerpat benefity nebo žádat finanční kompenzaci.

Do budoucna navíc plánujeme umístit ke vstupům na stadion kiosky, na kterých bude možné kupovat vstupenky a také se odhlašovat ze zápasů.

Pokud vás zajímá jak postupovat při odhlášení zápasu, podívejte se na podrobný  návod na uvolnění místa z permanentní vstupenky zpět do prodeje.

Benefity nebo finance

V případě úspěšného přeprodání místa, získá permanentkář bod, za které pak bude moci čerpat benefity nebo finanční kompenzaci

BENEFITY

1 bod - vstupenka do slávistického muzea

1 bod - slávistický náramek

2 body - tričko dle výběru z Fashopu

2 body - dvě vstupenky do slávistického muzea

3 body - zdarma vstupenky do slávistického muzea pro celou rodinu (2+2)

3 body - šála dle výběru z Fanshopu

4 body - tričko a šála z Fanshopu

Aktuální stav benefitů můžete vidět na svém účtu v systému Ticketportal. Benefity bude možné čerpat celoročně a to online.

Produkty budou průběžně rozšiřovány.

FINANČNÍ KOMPENZACE

Místo v kategorii A - 200 Kč

Místo v kategorii B - 150 Kč

Místo v kategorii C - 100 Kč

Děti - 45 Kč

Vozíčkáři - 35 Kč

Finanční kompenzaci formou snížené ceny při nákupu permanentky na další sezonu, popřípadě vyplacením částky po skončení této sezony. Finance nebude možné čerpat jiným způsobem ani v jiném období. Podrobnosti k částkám a k čerpání financí zveřejníme dodatečně.

U permanentek s kupní cenou 0 nebo 1 Kč lze čerpat pouze benefity, nikoliv však finanční kompenzace. 

Jak to bude fungovat?

Od spuštění prodeje až do půlnoci před dnem zápasu se bude moci odhlásit ze zápasu v systému Ticketportalu. K odhlášení bude třeba vyplnit číslo permanentky, ověřovací kód (na permanentce) a souhlasit s podmínkami.

Vracet lze veškerá místa z placených, víceletých i čestných permanentek, naopak nebude možné vracet VIP místa.

Účast se vám započítá automaticky. Do benefitů či finanční kompenzace se bod započítá v případě úspěšného přeprodání místa dál, o čemž budete informováni emailem. Kontrola o přičtení a rozeslání emailů proběhne vždy po půlnoci daného dne. 

80% účast

Současně doplňujeme do podmínek pro získání odměny přednostního nákupu permanentky na příští sezonu pravidlo o účasti na domácích ligových zápasech Slavie. Právo přednostního nákupu nově získá každý, kdo se zúčastní alespoň 80 % domácích utkání české ligy v Edenu.

V případě odhlášení ze zápasu nepřijdete o Vaši evidovanou účast. Pokud tedy nejdete na zápas, ale odhlásíte se z něj (bez ohledu na to, zda místo přeprodáme), nepřijdete o právo přednostního nákupu permanentky na další sezonu. Pokud se tedy budete svědomitě odhlašovat, můžete vynechat až polovinu zápasů do konce této sezony. Podrobně vám to vysvětlíme na příkladu níže.

Počítat se budou pouze ligové zápasy, naopak se to nebude vztahovat na přátelské, pohárové ani mezinárodní zápasy.

U dětí a vozíčkářů je limit účasti stanoven na 50 %.

V případě absence způsobené zdravotním stavem fanouška (dlouhodobá nemoc) budeme postupovat individuálně. V tomto případě nás prosím kontaktujte na slavia@slavia.cz.

Konkrétní příklad v této sezoně

S platností od 27. 9. to znamená, že zbývá 14 ligových utkání (11 v základní části a 3 v nadstavbě). Odhlásit můžete všechny zápasy, ale 4 se vám započítají jako byste byli na zápase a 3 zápasy můžete vynechat bez nutnosti odhlášení. Benefit nebo finanční kompenzaci však dostanete za každé odhlášené a následně námi přeprodané místo.

Pokud zmeškáte příliš velké množství zápasů, anebo odhlásíte více než doporučený počet zápasů za sezonu, pak přijdete o přednostní právo na nákup permanentní vstupenky na další sezonu. Tu si pak samozřejmě budete moci opět zakoupit, ale už v normálním volném prodeji za plnou cenu.

Aktuálně

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Další články