Předzápas! S Leverkusenem už ve středu večer ve FIFA 21! | SK Slavia Praha
Více

Předzápas! S Leverkusenem už ve středu večer ve FIFA 21!

Ve středu od 20:00 odehrajeme dva esportové zápasy s naším soupeřem v Evropské lize Leverkusenem. Oba zápasy budeme vysílat živě na naší facebookové stránce.

Ještě před čtvrtečním domácím zápasem Evropské ligy  Slavia - Leverkusen odehrajeme přípravné utkání ve hře FIFA 21. Ve středu 28. října od 20:00 odehrají zápasy naši hráči Martin "Kobby" StrnadJakub "Cpt.Kubajz" Pudil s hráčem Bayeru Kai "Deto" Wollinem. Utkání budeme vysílat živě zde a na oficiálním Facebooku Slavie.

Jedná se o druhé mezinárodní utkání našeho esportového týmu a pro oba naše hráče půjde o velmi důležitou zkoušku s předním německým hráčem. Ve FIFA 21 máme za sebou druhý víkend a z něj se můžeme pochlubit fantastickým úspěchem. Jakub "Cpt.Kubajz" Pudil odehrál celý víkend s perektním skóre 30-0 a dostal se na parádní 41. místo mezi všemi hráči na světě! 

Co na tento úspěch Kubajz říká? "Je to úžasný! Když jsem se do slávistického esportu přidal, tak jsem si tohle stanovil jako jeden z cílů a povedlo se mi to hned ve druhém víkendu. Přitom jsem v těch 30 zápasech narazil na několik opravdu těžkých soupeřů a o to víc si toho cením. Věřím, že mě tento výsledek posune dál ke kvalifikaci na světové turnaje. Ale to je ještě daleká cesta."

Sledujte náš web a sociální sítě pro další novinky.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články