Přehledně: Slávisté na hostování | SK Slavia Praha
Více

Přehledně: Slávisté na hostování

Trojice mladých hráčů naskočila v dresu Viktorie Žižkov do zápasu druhé ligy proti Pardubicím, v duelu pod žižkovským vysílačem ale zvítězili hosté z města perníku.

HET liga

Daniel Trubač (Teplice) - Severočeši si odvezli z Karviné bod za remízu 1:1, Daniel Trubač přišel do hry v 58. minutě.

TFF 1. Lig (2. turecká liga)

Jasmin Ščuk (Erzurum BB) - Třetí výhru v řadě si připsal tým Jasmina Ščuka, také tentokrát odehrál bosenský záložník celé utkání, Erzurum BB porazil tým Adana Demirspor 3:2.

Fotbalová národní liga

Vojtěch Mareš (Viktoria Žižkov) - Mladý stoper odehrál proti Pardubicím celý duel, hosté z východu Čech ale odjeli z Prahy se třemi body za výhru 1:0.

Marcel Čermák (Viktoria Žižkov) - Také střední záložník Marcel Čermák odehrál proti Pardubicím celé utkání, k bodovému zisku to ovšem nevedlo.

Jan Kuchta (Viktoria Žižkov) - Hned ve druhé minutě byl faulován v pokutovém území, rozhodčí ale penaltu nenařídil. Měl další příležitosti, které ale gólem neskončily.

Daniel Souček (Táborsko) - V domácím utkání proti Znojmu nastoupil v základní sestavě, ve 23. minutě ale vystřídal. Táborsko podlehlo Znojmu 0:1.

Zdeněk Linhart (Táborsko) - Přišel do zápasu v 72. minutě, ani on však prohře Táborska nezabránil.

ČFL

Miroslav Routek (Dobrovice) - Utkání v Převýšově skončilo těsnou výhrou domácích 1:0, Miroslav Routek odehrál za hostující Dobrovici celý duel.

Matěj Chaluš, Marko Alavir, Kristijan Trapanovski, Martin Berkovec, Olivier Kingue, Patrik Gilián, Petar Musa, Václav Pardubský, Ondřej Žežulka a Lukáš Soukup do utkání nezasáhli.

Bývalí hráči Slavie

Marek Suchý (Basilej) – Další ligový duel švýcarské ligy odehrál Marek Suchý celý, jeho Basilej a remizovala v Sionu 2:2.

Jiří Pavlenka (Brémy)
– I přes enormní snahu jeho tým prohrál 0:2 ve Stuttgartu.

Antonín Barák (Udinese) – Udinese doma prohrálo s Crotone 1:2 a je nebezpečně blízko sestupovému pásmu. Antonín Barák odehrál celý zápas. Udinese kvůli změnám vyměnilo trenéra.

Jakub Jankto (Udinese) – Proti Crotone odehrál 29 minut, ani jeho snaha k další trefě nevedla.

Michael Lüftner (FC Kodaň) – V domácím zápase s Horsene do utkání nenastoupil.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články