Přehledně: Slávisté na hostování | SK Slavia Praha
Více

Přehledně: Slávisté na hostování

Matěj Chaluš si s obranou Mladé Boleslavi připsal další zápas bez obdrženého gólu. Viktoria Žižkov se po výhře nad Ústím nad Labem posunula do klidnějších vod.

HET Liga

Matěj Chaluš (Mladá Boleslav) - Kapitán reprezentace U20 odehrál proti Jihlavě na postu stopera celý duel, ani jeden z týmů se však vstřelené branky nedočkal.

Daniel Trubač (Teplice) - Do domácího utkání proti Sigmě Olomouc přišel na závěrečných 21 minut, jeho tým ale prohrál 1:2.

Prva liga (Slovinsko)

Marko Alvir (NK Domžale) - Po absenci se vrátil do hry, proti celku Ankaran Hrvatini odehrál osmnáct minut. NK Domžale zvítězilo 4:0.

TFF 1. Lig (2. turecká liga)

Jasmin Ščuk (Erzurum BB) - Bosenský záložník opět odehrál ve středu zálohy celé utkání, jeho celek zvítězil nad celkem Elazigspor 4:1 a posunul se na pozice zajišťující Play Off o postup do první ligy.

Fortuna národní liga

Jan Kuchta (Viktoria Žižkov) - Ve vloženém kole v Opavě kvůli kartám chyběl, proti Ústí nad Labem už odehrál celý duel, který klub ze Žižkova zvládl vítězně v poměru 2:1.

Petar Musa (Viktoria Žižkov) - Vrátil se po karetním trestu do hry a proti Ústí nad Labem nastoupil v základní sestavě, odehrál 54 minut.

Olivier Kingue (Ústí nad Labem) - Naopak na straně poraženého Ústí nad Labem nastoupil Olivier Kingue, na postu stopera odehrál celé utkání.

Daniel Souček (MAS Táborsko) - Do vloženého utkání s Pardubicemi přišel do hry ve 29. minutě místo Václava Proška, Táborsko ale na východě Čech prohrálo 0:3. V Třinci pak přišel Daniel Souček na posledních 14 minut, také v Třinci ale Táborsko prohrálo, tentokrát 1:5.

Zdeněk Linhart (MAS Táborsko) - V Pardubicích odehrál celé střetnutí, na půdě Třince se ale už do hry nedostal.

Ondřej Žežulka (Olympia) - V Hradci Králové naskočil v základní sestavě, po prvním poločase byl ale střídán. Proti Sokolovu se do hry nedostal, oba zápasy skončily prohrou Olympie (1:4, 0:1).

Česká fotbalová liga

Miroslav Routek (Dobrovice) - V pětigólové přestřelce podlehla Dobrovice na domácí půdě Litoměřicku 2:3, Miroslav Routek odehrál celý zápas.

Martin Berkovec, Kristijan Trapanovski, Marcel Čermák, Václav Pardubský, Patrik Gilian a Lukáš Soukup do utkání nezasáhli.

Bývalí hráči Slavie

Marek Suchý (Basilej) - Vysokou výhru 6:1 zaznamenala Basilej v domácím ligovém duelu proti Thunu. Odchovanec Slavie odehrál celý zápas.

Jiří Pavlenka (Brémy) - V domácím zápase s Dortmundem předváděl Jiří Pavlenka opět fantastické zákroky, jeho velkou zásluhou Brémy berou bod za remízu 1:1.

Antonín Barák (Udinese) - Na hřišti Beneventa odehrál první poločas, zápas skončil remízou 3:3.

Jakub Jankto (Udinese) - Kvůli žlutým kartám nenastoupil.

Michael Lüftner (Kodaň) - V dramatické půdě na hřišti Horsens odehrál stoper Michael Lüftner celý zápas, Kodaň zvítězila 3:2.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články