Přemysl Kovář po roce obdaroval mládežnické gólmany | SK Slavia Praha
Více

Přemysl Kovář po roce obdaroval mládežnické gólmany

Gólman Přemysl Kovář letos opět naděloval k Vánocům. Stejně jako minulý rok věnoval brankářům sešívané mládeže rukavice od společnosti BU1.

„Podobnou věc jsme dělali už minulou sezonu a osvědčilo se to, kluci byli nadšení. Je to jejich odměna za super sezonu,” říká Přemysl Kovář. „Doufám, že jim rukavice udělají radost i tentokrát a budou makat, aby Ježíšek dorazil i příští rok,” uzavírá sešívaný brankář s úsměvem.

I tento rok se ve spolupráci se společností BU1 podařilo vyrobit speciální slávistickou edici. Mladí gólmani sešívaných tak budou chytat v rukavicích se slávistickým logem. Kluci, ať se daří!

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články