Přidej se k Superslavii | SK Slavia Praha
Více

Přidej se k Superslavii

Mohli urazit dlouhou cestu. Mohli oblékat jiné barvy. Nakonec ale spojili své síly ve službách dobra. Jejich loajalita je tam, kde je jejich srdce. A z pevnosti Eden teď vyrážejí dobývat stadiony soupeřů jeden po druhém.

Kdo je kdo ve světě Superslavie? Představujeme vám naše superhrdiny!

KAPITÁN ŠKODA 
Přiskákal do Edenu z Ďolíčku jako vykulený klokan. Ale v okamžiku, kdy na sebe natáhl sešívaný dres, prošel dokonalou proměnou. Hvězda na hrudi z něj udělala srdcaře, který odmítl opustit klub, i když bylo nejhůř. Neřekl ani slovo, když byl namísto střílení branek převelen na post obránce. Dřel, zachraňoval Slavii, a díky tomu se dočkal i návratu do útoku. Začal doslova válcovat obrany soupeře, rozrážel i ty nejpečlivěji postavené valy, kraloval na zemi i ve vzdušných soubojích. Kapitánskou pásku neodložil ani ve chvíli, kdy před ním ležela pohádková nabídka, a Slavii dovedl ze dna až k vytouženému triumfu. Jeho symbolem je štít s klubovým znakem. Gestem velí ke zteči a sám se vždy postaví do čela útoku. Kapitán. Legenda.

PROFESOR JT 
Geniální mozek ukrytý pod pokrývkou hlavy, která nahání strach i z osmnácté řady horního prstence těch největších stadionů. Díky ochrannému kšiltu mu z očí nelze vyčíst jedinou jeho geniální myšlenku. Mění svět české kopané a záblesky jeho geniality oslňují celou Evropu. V civilu nenápadný bodrý chlapík se na lavičce mění v nepřekonatelného stratéga a motivátora. V mžiku vytváří varianty herních situací a s pomocí svého týmu je předává armádě sešívaných bojovníků. Je mladý, ale má schopnost vstřebávat vědomosti a zkušenosti předešlých generací. Jeho respekt je nekonečný a své učedníky dokáže přívalem pozitivní energie vyburcovat k hvězdným výkonům. Přednášky profesora JT jsou navštěvovány tak, že nestačí kapacita stadionu. A jeho objevy jsou předurčeny obohatit školu českého fotbalu jako nikdy předtím. 

NINJA SUK
Bojovník, v jehož hlavě pracují čipy naprogramované na ty nejdokonalejší fotbalové dovednosti. Do Prahy připlul nenápadně, unášen řekou z Vysočiny, ale od chvíle, kdy jej Slavia vylovila, věděla, že v něm dřímá něco neobyčejného. Zázračné dítě stvořené pro to, aby vyplnilo každý kout fotbalového hřiště. Pracuje neúnavně, je všude, pokaždé zasáhne míč. Objevuje se tam, kde ho soupeř nejméně čeká, při pohledu na něj naskakuje protihráčům husí kůže. Odebrání balonu, milimetrová přihrávka, vteřina, náběh, druhá, šance a gól. A to samé znovu. A znovu. Jeho revírem jsou standardní situace, jeho tempo je vražedné, jeho oblíbeným protivníkem je městský rival z Letné. Nezáleží, kdo ho brání. Suk stejně skóruje. A i v čase, kdy dostal nabídku odejít za sedmero kopců a sedmero řek, se rozhodl poslechnout své srdce a zůstat. Aby se navždy vepsal do kroniky klubu, který jej vychoval.

ZBOŘIL
Prochází řadami soupeřů jako bourací kladivo sádrokartonovou zdí. Stačí se napřáhnout a protivník zděšeně pátrá očima, kde nechala stavební firma na stadionu nejbližší únikový východ. Milimetrově přesné centry projektuje s železobetonovou jistotou. Béřa je architekt naší křídelní hry, ve které sám sobě určil roli neúnavného kyvadla na levé lajně. Vpředu troubí do útoku, vzadu zastavuje soupeřovy výpady a chrání to nejcennější, co Superslavia na hřišti má - vlastní branku. Do kabiny pravidelně přináší nejnovější módní trendy a soupeřovu obranu tak vždy bourá stylově a s grácií. Každý muž chce být jeho přítelem, každá žena chce strávit život po jeho boku.

SUPERSLÁVISTA
Ten, který v rozhodujících bitvách nemusí být vidět, pokaždé je ale slyšet. Jeho superschopností je proměnit jakoukoli půdu v domácí prostředí a vlévat energii do žil těm, kteří to nejvíc potřebují. Dělník tribun, který v mrazu, v dešti nebo ve slunečním žáru vždycky bude na svém místě. Hrdý, když se vyhrává, věrný, když se nedaří. Své místo na ochozech ubrání před jakýmkoli nájezdem. Nikdy nezradí, vždy si znovu hrdě oblékne sešívaný dres, pevně sevře klubovou šálu a vyrazí za těmi, které miluje jako svou rodinu. Do Edenu, po republice, po Evropě. Díky němu je Slavia věčná. Pro pokyny si chodí do centrály na Tribuně Sever, a právě tam se letos může prokázat unikátní permanentkou Superslávisty!

SUPERSLÁVISTKA
Bez Superslávistky by to v červenobílé rodině nešlo. Reprezentuje nás v ženské lize, v reprezentaci i v Lize mistryň. Na tribunách fandí o oktávu výš a její výdrž dokáže povzbudit všechny kolem i ve chvíli, kdy veškerá naděje upadá. Je všude. V rodinném sektoru, na Tribuně Sever i na Tribuně Johna Maddena. Bez její podpory by Slavia nebyla tam, kde je. A proto si každá Superslávistka zaslouží svou vlastní exkluzivní variantu permanentky!


MALÝ SUPERSLÁVISTA
Budoucnost Superslavie, nastupující generace, ti, kdo nás poženou kupředu v sezonách, které teprve přijdou. Mohou kopat za Slavii v těch nejmladších kategoriích. Mohou chodit fandit s těmi, kteří kouzlo Edenu odhalili dříve. Kdo ví, jestli mezi nimi není budoucí Ninja Suk, nebo učedník profesora JT. Každý malý Superslávista je extrémně nadaným dítětem, když si už v tak mladém věku dokázal vybral ten správný klub. I pro ně jsme proto připravili permanentku se speciálním motivem toho největšího malého superhrdiny!

Permanentní vstupenky na sezonu 2019/2020 v předprodeji zde

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články