Přijeďte na DERBY včas a pomocí MHD! | SK Slavia Praha
Více

Přijeďte na DERBY včas a pomocí MHD!

Se zápasy v příštích dnech i týdnech, které se v Sinobo Stadium odehrají, pro vás přinášíme souhrn doporučení ohledně dopravy na stadion.

Doprava k Sinobo Stadium představuje pro řidiče zvláště ve dnech, kdy bývá vyprodáno, často neřešitelný oříšek, který může lehce zkazit sportovní, nebo kulturní zážitek. Aby pro vás byla cesta jak na stadion, tak zpátky domů příjemnou a bezproblémovou, přinášíme vám pár rad, doporučení a proseb, které vám pomůžou co možná nejlépe se zorientovat v dopravní situaci a možnostech parkování v okolí stadionu. Ligové utkání mezi Slavií a Spartou, které se v Sinobo Stadium odehraje 14. 4. od 18:00, bez pochyb do této kategorie zápasů také spadá. 

Včasný příchod na stadion vám umožní nejen si užít předzápasový program ve fanzóně, která začíná už v 16:00, ale pomůže i pořadatelům, kteří tak bez problémů všechny diváky stačí včas odbavit. Pokud dorazí tisíce fanoušků na stadion na poslední chvíli, nebude v kapacitních možnostech pořadatele provést u všech příchozích diváků nutnou bezpečnostní kontrolu. Protože bez prohlídky není možné vstoupit, mohlo by se stát, že přijdete o začátek utkání!

V době exponovaných zápasů jsou parkoviště v bezprostředním okolí stadionu vyprodána, navíc musí diváci počítat s delší dobou výjezdu z parkovacích ploch. Fanoušci mohou pak také využít další parkoviště, která se nacházejí dále od Edenu.

Všem fanouškům, kteří cestují na zápas do Sinobo Stadium, silně doporučujeme využívat výhradně MHD. V případě cest z a do centra Prahy doporučujeme využít linku metra A do stanice Strašnická, ze které se lze tramvajovou linkou číslo 7 dostat přímo ke stadionu. Další variantou je možnost využít tramvajových linek 6, 7, 22 a 24.

Pokud na fotbal cestujete z oblasti Flory, Želivského a Žižkova, pak doporučujeme využít autobusové linky 135, 136, 150 a 213. Stejné linky jsou také vhodné pro cestu za jakékoliv části Prahy ležící jižně od stadionu.

Pokud cestujete do Prahy z větší vzdálenosti automobilem, doporučujeme pak využít parkoviště v okolních částech Prahy a přímo ke stadionu dojet linkou MHD. Jednou z variant je například parkování u obchodního centra Vivo! Hostivař. Vhodné je také využít parkoviště P+R, nejbližší se nacházejí u konečné metra B Depo Hostivař, dále pak u stanice metra Skalka nebo u OC Chodov.

Na možnosti parkování v širším okolí stadionu se můžete podívat níže.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články