Přípravná utkání z Dubaje živě na O2 TV a iDNES.cz | SK Slavia Praha
Více

Přípravná utkání z Dubaje živě na O2 TV a iDNES.cz

DUBAJ - Sešívané čeká na herním soustředění ještě měření sil se třemi zahraničními soupeři. Všechny duely bude možné sledovat bezplatně v přímých přenosech na O2 TV a také na internetu prostřednictvím iDNES.cz.
Slavia svůj první zápas na soustředění proti Zenitu Petrohrad prohrála, chuť si tak bude chtít spravit v dalším utkání, v němž poměří síly s druhým týmem dánské ligy Brøndby Kodaň.

Ve středu se v Dubaji sešívaní utkají s čínským mistrem Guangzhou Evergrande, jehož trenérem je Ital Fabio Cannavaro. Na závěr soustředění se pak střetnou s lídrem ukrajinské ligy - Šachtarem Doněck.

Utkání budou vysílána na O2 TV Sport, O2 TV fotbal a také bezplatně na kanálu O2 TV Free. Na internetu odvysílá přípravná utkání iDNES.cz.

Program vysílání na O2:


Slavia – Brøndby Kodaň (pondělí, 12:55, O2 TV Free, O2 TV Sport a O2 TV Fotbal)

Slavia – Guangzhou Evergrande (středa, 15:55, O2 TV Free, O2 TV Fotbal)

Slavia – Šachtar Doněck (sobota, 12:55, O2 TV Free O2 TV Sport a O2 TV Fotbal)





Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články