Přípravu zahájila také juniorka | SK Slavia Praha
Více

Přípravu zahájila také juniorka

PRAHA – O den dříve než A-tým odjela ke svému soustředění také slávistická juniorka. Ta se tento týden připravuje v Krkonoších, zázemí našli sešívaní ve Švýcarské boudě.
Kromě zraněných Oskara Fotra a Martina Kadavého má Pavel Řehák k dispozici takřka kompletní podzimní kádr. Akorát Jan Peterka, Tomáš Souček a František Mysliveček zahájí přípravu s druholigovým Žižkovem, kde budou na testech.

S juniorkou se také připravují hráči, se kterými už realizační tým áčka nepočítá. Jan Vošahlík a Štěpán Koreš se zapojili do přípravy po návratu z hostování, s juniorkou trénují také Marcel Gecov a Jakub Petr. Dalším navrátilce je také Jan Prosek, který na podzim hostoval ve Štěchovicích z ČFL dostal se do konce i do reprezentace U20.

Hráči v přípravě juniorky: Soukup, Möglich, Pelikán, Bejbl, Prosek, Koreš, Gecov, Brož, Sodoma, Vošahlík, Petr, Vitarigov, Kuchta

Na soustředění nejede kvůli školním povinnostem Jakub Zámečník. Martin Hurka je nadále v Kolíně, kde by se měl do přípravy zapojit i Pavel Vyhnal z A-týmu. O jeho případném působení ve středočeském klubu by se teprve jednalo.

Dalšími hráči, kteří by na jaře měli působit na hostování, je trojice Salašovič, Šimeček a Liška. Ti se zapojí do přípravy Admiry, která je farmou Slavie a od jara ji povede nový trenér Jaroslav Peřina, který v nedávné minulosti působil úspěšně ve slávistické mládeži.

Ze Slavie U19 pak odešel záložník Michal Pecháček, který podepsal profesionální kontrakt v Teplicích.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články