Přiveďte své děti do slávistické rodiny! | SK Slavia Praha
Více

Přiveďte své děti do slávistické rodiny!

Slavia pořádá tradiční podzimní nábor dětí do Slávistické školičky, přípravek a žáků. Přijďte s vašimi dětmi do Edenu v úterý 11. září od 17:30.

Nábor dětí proběhne v úterý 11. září 2018 od 17:30 v tréninkovém centru Slavie v Edenu na adrese Vladivostocká 1460/10. Zveme všechny kluky ročníků narození 2006 až 2012 a holky, které se narodily v letech 2011 až 2004

Na nábor si s sebou vezměte sportovní oblečení i obuv. Kdo již fotbal hraje, tak samozřejmě kopačky. Budeme nadšení, když co nejvíce dětí dorazí v našem krásném slávistickém dresu! Přijďte prosím alespoň 30 minut před začátkem náboru, abychom mohli rychle udělat registrace nezaregistrovaným dětem a ověření přítomnosti registrovaných dětí, a samotný nábor mohl v 17:30 začít.

Děti získají možnost jít pod dohledem kvalifikovaných trenérů ve stopách svých předchůdců, kteří nyní slaví úspěchy v profesionálním fotbale. Mládežnickými výběry Slavie prošli mimo jiné Marek Suchý, Tomáš Necid nebo Ondřej Petrák, ze současného kádru potom Jaromír Zmrhal, Matěj Valenta nebo Tomáš Souček.

Každé dítě, které se náboru zúčastní, od nás dostane drobné slávistické dárky a dvě vstupenky na pražské derby s Bohemians 1905.

Pokud vám termín náboru nevyhovuje nebo budete mít jakýkoliv dotaz, pište na email nabor@slavia.cz. Případně se obracejte na šéftrenéra přípravek Jiřího Janečka, tel.: 734 760 683.

Nábor do Slávistické fotbalové školičky

V úterý 11. září se zároveň uskuteční nábor do Fotbalové školičky SK Slavia Praha. Ta bude od září probíhat pro děti ročníků 2013 a 2014 a formou her se zaměřuje na jejich všeobecnou pohybovou průpravu. Vzhledem k velkému zájmu o školičku bude otevřena hned na čtyřech místech (Eden, Horní Měcholupy, Braník, Háje).

Po absolvování Slávistické školičky budou moci vybraní adepti nastoupit do přípravkových ročníků Slavie. Neváhejte přivést 11. září své malé ratolesti do Slávistické školičky!

Kontaktní osobou pro projekt slávistické školičky je její vedoucí Daniel Kraft, který vám bude k dispozici na tel.: 607 645 684.

Jak se přihlásit na nábor?

Pro lepší organizaci náboru do Akademie SK Slavia Praha i Fotbalové školičky je třeba, aby každý zájemce vyplnil registrační formulář. Díky tomu budeme mít přehled o předběžných počtech dětí i jejich věku. Po odeslání registračního formuláře vám zpět přijde potvrzovací email.

Uzávěrka registrací je v pondělí 10. září v 18:00. I po uzavření registrací je možné na nábor přijít, ale je třeba počítat s delším čekáním na zapsání.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články