Přiveďte své děti do slávistické rodiny! | SK Slavia Praha
Více

Přiveďte své děti do slávistické rodiny!

Staňte se součástí slávistického příběhu! Vezměte své dítě na nábor do mládežnické akademie nebo školičky!

V dubnu se budou konat dva nábory. První z nich bude nábor do mládežnické akademie určený pro kluky ročníku narození 2006 až 2012 a pro holky narozené mezi lety 2004 až 2012. Druhý nábor pak bude do slávistické školičky. 

Nábor do mládežnické akademie

V úterý 2.dubna 2019 proběhne nábor do slávistické mládežnické akademie!

Nábor dětí proběhne v úterý 2. dubna od 17:30 v tréninkovém centru v Edenu na adrese Vladivostocká 1460/10. Zveme všechny kluky ročníků narození 2006 až 2012 a holky, které se narodily v letech 2012 až 2004. Nábor se uskuteční na hřištích s přírodní a umělou trávou v tréninkovém areálu Slavie v Edenu. S sebou si vezměte sportovní oblečení i obuv. Kdo již fotbal hraje, tak samozřejmě kopačky. Budeme nadšení, když co nejvíce dětí dorazí v našem krásném dresu! Přijďte prosím alespoň 30 minut před začátkem náboru, abychom mohli rychle udělat registrace a ověření přítomnosti registrovaných dětí, a samotný nábor mohl v 17:30 začít.

Děti získají možnost jít pod dohledem kvalifikovaných trenérů ve stopách svých předchůdců, kteří nyní slaví úspěchy v profesionálním fotbale. Mládežnickými výběry Slavie prošli mimo jiné Marek Suchý, Tomáš Necid nebo Ondřej Petrák, ze současného kádru potom Jaromír Zmrhal, Matěj Valenta nebo Tomáš Souček.

Pokud vám termín náboru nevyhovuje nebo budete mít jakýkoliv dotaz, pište na email nabor@slavia.cz. Případně se obracejte na šéftrenéra přípravek Jiřího Janečka, tel.: 734 760 683.

Slávistická fotbalová školička

Nábor do Fotbalové školičky SK Slavia Praha se uskuteční 10. dubna 2019 od 17:30 v Horních Měcholupech na hřišti s umělou trávou, Hornoměcholupská 300, Praha 15. Na nábor mohou přijít děti ročníků 2013, 2014 a 2015. Školička probíhá formou her a zaměřuje se na všeobecnou pohybovou průpravu. Vzhledem k velkému zájmu o naši školičku bude otevřena hned na několika místech (Braník, Březiněves, Háje, Horní Měcholupy, Eden, Nové Butovice, Psáry, Strašnice).

Po absolvování Slávistické školičky budou moci vybraní adepti nastoupit do přípravkových ročníků Slavie. Neváhejte přivést 10. dubna své malé ratolesti do Slávistické školičky!

Kontaktní osobou pro projekt slávistické školičky je její vedoucí Daniel Kraft, který vám bude k dispozici na tel.: 607 645 684.

Jak se přihlásit na nábor?

Pro lepší organizaci náboru do Akademie SK Slavia Praha i Fotbalové školičky je třeba, aby každý zájemce vyplnil registrační formulář, který najdete v dolní části stránky. Díky tomu budeme mít přehled o předběžných počtech dětí i jejich věku. Po odeslání registračního formuláře vám zpět přijde potvrzovací email.

Uzávěrka registrací na nábor do mládežnické akademie bude v pondělí 1. dubna ve 20:00. Ve stejný den bude také pozastavena registrace na nábor do fotbalové školičky. Ta bude opět spuštěna 3. dubna. Uzávěrka registrace do fotbalové školičky pak bude 9. dubna ve 20:00.

Náboru se lze zúčastnit bez nutnosti registrace. I po uzavření registrací je možné na nábor přijít, ale je třeba počítat s delším čekáním na zapsání.

Aktuálně

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

Další články