Pro Jakoubka Jandu se vybralo už přes 4 miliony Kč | SK Slavia Praha
Více

Pro Jakoubka Jandu se vybralo už přes 4 miliony Kč

V sobotu se pořádal charitativní den pro malého Jakoubka Jandu, syna bývalého hráče Slavie Petra Jandy.

Malý Jakoubek Janda je v domácím léčení a pravidelně podstupuje rehabilitace na specializovaných klinikách. Odbor přátel Slavie připravil ve spolupráci s klubem celodenní akci na podporu malého Jakoubka. Výtěžek z tohoto charitativního zápasu poputuje na konto Jakoubka. Více o příběhu Jakoubka Jandy se můžete dočíst zde.

Hlavním bodem programu byl exhibiční zápas mezi úspěšným týmem Slavie z roku 2007 a týmem osobností Petra Jandy. V týmu Slavie z roku 2007 se představily osobnosti jako Dušan Švento, Tomáš Necid, Stanislav Vlček, Mickael Tavares, Tijani Belaid, Zdeněk Šenkeřík nebo David Kalivoda. V týmu Petra Jandy si spolu s ním zahráli Jan Koller, Milan Škoda, Marek Suchý, Martin Fenin, Jakub Kohák nebo Luboš Kozel. Utkání nakonec skončilo 6:6.

O poločase hlavního zápasu proběhla dražba dresů, po jeho skočení autogramiáda. Na zápas na stadion Na Křemelce do Strakonic dorazilo 1146 diváků a během charitativního dne se vybralo téměř půl milionu korun. Celkem už bylo vybráno přes 4 000 000 Kč. Veškerý výtěžek z akce bude věnován na konto dvouletého Jakoubka Jandy.

Na internetových stránkách www.projakoubka.cz je zveřejněn celý příběh malého bojovníka spolu s dalšími informacemi o jeho aktuálním zdravotním stavu a o možnostech konkrétní pomoci.

Přispět můžete i v charitativní online dražbě dresů zde. Přihazovat můžete na podepsaný dres Petra Jandy, Davida a Karla Jarolíma, Patrika Schicka nebo čestné permanentky na letošní sezonu.

Na pomoc Jakoubkovi Jandovi je zřízen účet u neziskového sdružení DONOR, kam mohou lidé přispívat na základě svých možností jakoukoliv finanční částkou.

  • Číslo účtu: 2362424002/5500

Pomoci lze také nákupem speciálního náramku, který je k dostání ve Fanshopu Slavie v Edenu a v prodejně TS Store v Edenu. Náramek stojí 100 Kč.

Děkujeme všem, kteří na léčbu malého Jakoubka přispěli!

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články