Prodej permanentních vstupenek od 23. června | SK Slavia Praha
Více

Prodej permanentních vstupenek od 23. června

Slavia ve středu 23. června ve 12:00 zahájí prodej permanentních vstupenek na sezonu 2021/2022. Jako poděkování za věrnost v těžkých dobách pandemie Covid 19 si ji bude moci koupit pouze 9 500 držitelů celosezonních vstupenek z uplynulého ročníku.

„Nesmírně si vážíme fanoušků, kteří si zakoupili permanentku na loňskou sezonu, i když hrozilo, že se kvůli pandemii Covid 19 na zápasy vůbec nedostanou. A to se také ve velké míře stalo. Fanouškům za jejich věrnost děkuji. Připomíná mi to šedesátá léta, kdy fanoušci zachránili existenci klubu,“ oceňuje slávistické příznivce předseda představenstva klubu Jaroslav Tvrdík.

Přestože se situace s pandemií Covid 19 v celém světě zlepšuje, je pravděpodobné, že vládní opatření ani v příští sezoně nedovolí Slavii zaplnit celý Eden. Na zápasy se tak zřejmě nebude možné dostat jinak než s permanentní vstupenkou. „Pokud si loňští permanentkáři koupí celosezonní vstupenku i na příští sezonu – i když opět kvůli pandemii nemají jistotu, že budou moci do Edenu na všechny zápasy – budou to pro mě legendy. Jako hráči. A ty patří do muzea,“ říká Jaroslav Tvrdík.

Slavia proto věnuje držitelům celosezónních vstupenek na nadcházející ligový ročník speciální poděkování ve Slavia Museum. Jména všech permanentkářů budou promítána na muzejní obrazovky.

Slavia navíc připravila pro své nejvěrnější diváky i další benefity. Permanentkáři budou mít zdarma vstup na třetí předkolo Ligy mistrů (pokud to vládní opatření umožní) a předkupní právo na další utkání v evropských pohárech.

Slavia zároveň pro své nejvěrnější stáhla z prodejních sítí památeční dresy z uplynulé výjimečné sezony, kdy tým překonal řadu československých rekordů, získal třetí titul mistra ligy v řadě a na domácí scéně neprohrál jediný zápas. V rámci nákupu permanentní vstupenky je možné si tento památeční dres „The Invincibles“ exkluzivně zakoupit zhruba za polovinu – 990 Kč. Připravena je i řada slev od partnerů Slavie.

Ceny permanentních vstupenek zůstávají oproti minulé sezoně nezměněny, s výjimkou Tribuny Sever, kde byla cena po domluvě se zástupci fanouškovských sdružení navýšena. Fanoušci, kteří chtějí permici za loňskou nižší cenu, mají možnost přesunu na Tribunu Františka Pláničky.

Seznam výhod

  • Přednostní nákup vstupenek na utkání v evropských soutěžích
  • Vstup na 3. předkolo Ligy mistrů v ceně permanentky
  • Rezervace místa z aktuální sezony
  • Možnost zakoupit si permanentní vstupenku pro následující sezonu
  • Vstup na všechna domácí utkání Fortuna ligy v ceně (pokud to vládní opatření dovolí)
  • Vstup na domácí utkání v Českém poháru vyjma finále (pokud to vládní opatření dovolí)
  • Vstup na přátelská utkání, utkání B-týmu, žen vč. Ligy mistryň (pokud to vládní opatření dovolí)
  • Možnost koupě mistrovského dresu za 990 Kč
  • Slevy u vybraných partnerů klubu:
    • 10 % sleva na vše v klubovém fanshopu
    • 50 % sleva na předplatné iDnes Premium
    • 10 % sleva na zboží Puma na sportismo.cz

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články