Prodloužili jsme možnost vyzvednout si odměny za odhlašování | SK Slavia Praha
Více

Prodloužili jsme možnost vyzvednout si odměny za odhlašování

Čerpání odměn za odhlašování v sezoně 2019/2020 končí 31. prosince 2020, využijte toho a vyčerpejte své body nyní.

Jelikož si mnoho fanoušků stále ještě nevyzvedlo své odměny a někteří nám napsali s prosbou o jejich prodloužení, rozhodli jsme se, že odměny za odhlašování v sezoně 2019/2020 můžete nově vyčerpat až do konce kalendářního roku 2020. Z důvodu zavřeného muzea jsme možnost získání vstupenky do Slavia Museum dočasně vyřadili z nabídky. Na aktuální seznam benefitů se můžete podívat níže.

BENEFITY

  • 1 bod - slávistický náramek
  • 2 body - tričko dle výběru z Fashopu
  • 3 body - šála dle výběru z Fanshopu
  • 4 body - tričko a šála z Fanshopu

Aktuální stav benefitů můžete vidět na svém účtu v systému Ticketportal. Po uplatnění benefitů v systému Ticketportal budete kontaktováni s bližšími informacemi. Trička můžete vybírat z nabídky pánských, dámských a dětských v ceně do 310 KčŠály pak lze vybírat do ceny 350 Kč.

Vybrané zboží nelze později měnit za jinou velikost ani za jiné zboží. Nelze vybrat dražší triko/šálu a cenový rozdíl doplatit. Vybrané zboží je třeba vyzvednout osobně ve Fanshopu Slavie v Edenu dle otevírací doby a to nejpozději do 31.12.2020. Pro výběr odměn stačí obsluze Fanshopu ukázat potvrzující email od SK Slavia Praha -odmena.za.misto@slavia.cz(vytištěný nebo z mobilu). Není možné jej objednat, přidat do objednávky, ani zaslat poštou. V den domácího utkání je zboží možné vyzvednout nejpozději 4 hodiny před výkopem.

Odhlášení ze zápasů v sezoně 2020/2021

Vzhledem k aktuální situaci kolem pandemie COVID-19 nebude služba Odhlášení ze zápasu k dispozici, děkujeme za pochopení.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články