Profesionální smlouvu podepsal Lukáš Hroník | SK Slavia Praha
Více

Profesionální smlouvu podepsal Lukáš Hroník

PRAHA/EDEN - Necelý týden po svých patnáctých narozeninách podepsal ofenzivní hráč Lukáš Hroník svou první profesionální smlouvu se Slavií.
Lukáš Hroník se narodil 7. 1. 2002, s fotbalem začínal na Praze 4 v klubu Tempo Praha, poté se přesunul do týmu ABC Braník, od roku 2012 pak nastupuje za mládežnické týmy Slavie. V loňské sezoně výrazně pomohl týmu U14 k zisku republikového titulu, dobře rozjetou má i letošní sezonu, kdy je s mužstvem U15 po podzimní části v čele žákovské ligy. Má za sebou také starty za reprezentační výběr U14 a U15.

Mladý reprezentant se podělil o své pocity po podpisu své první profesionální smlouvy: „Mám z podpisu smlouvy velkou radost. Znamená to však pro mě, že musím na sobě pracovat ještě více než doteď a makat dál," řekl Lukáš Hroník

„Nejčastěji nastupuji na postu ofenzivního záložníka, mezi své kladné stránky bych zařadil dobrou techniku, někdy dobré zakončení," představil se fanouškům.

„Mým nejoblíbenějším týmem ve světovém fotbale je Real Madrid, oblíbeným hráčem pak jeho největší hvězda Cristiano Ronaldo, v současném kádru Slavie je to pak Muris Mešanovič," prozradil mladý talent své fotbalové vzory.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články