Stadion a muzeum má své dveře otevřené i dnes | SK Slavia Praha
Více

Stadion a muzeum má své dveře otevřené i dnes

V sobotu dorazilo do Edenu bezmála tisíc návštěvníků, na konci článku naleznete fotogalerii ze soboty. Slavia Museum a celý stadion bude otevřen i dnes, vstupenky jsou v prodeji na místě.

Ještě v neděli 27. ledna budete mít jedinečnou příležitost zažít Sinobo Stadium jinak. Kromě prostor muzea po dvou letech opět umožníme fanouškům navštívit další prostory a zázemí stadionu, do kterých se během zápasů nepodívají. Nahlédnout tak budete moct do kabiny A-týmu, na střídačky anebo do tiskového střediska. Kromě prohlídky stadionu se budou na fanoušky těšit i slávistické legendy na autogramiádě a v plánu je i nedělní společné sledování přípravného utkání s RB Salzburg. 

Nedělní program

Ve spolupráci s Odborem přátel chystáme Univerzitu Slavia na téma slávistické stadiony a zajímavou besedu s architektem stadionu Martinem Kotíkem. Odpoledne pak proběhne křest Červenobílých listů s živým vystoupením rappera Dekreta. Tribuna Sever ukáže, jak se připravuje choreo a budete si také moci zakřičet chorály ze stupínku na Tribuně Sever. Fanklub chystá kvízovou soutěž o ceny a program pro děti.

Program bude připravený nejen pro dospělé, pro děti plánujeme dětský koutek s autodráhou, stolním fotbalem, PlayStation, malování na obličej a další aktivity. Děti při nich budou moci soutěžit o drobné ceny. Společně s Tribunou Sever si děti budou moci vyzkoušet přípravu menšího chorea. Pokud se choreo podaří, bude prezentováno na prvním domácím zápase v rodinném sektoru. 

Můžete se těšit i na setkání a autogramiádu s legendami klubu, od 15 hodin dorazí Zdeněk Šenkeřík, Vladimír Šmicer, Lukáš Došek a Jaroslav Černý.


DOPROVODNÝ PROGRAM neděle 27. 1. 2019
Odpoledne pak budeme v 1. patře vysílat přímým přenosem přípravný zápas Slavia - RB Salzburg. Utkání začne v 17:00, místa k sezení budou k dispozici do naplnění kapacity, případně budou k dispozici i místa k stání a možnost zakoupit si občerstvení. Zbytek prohlídkového okruhu bude již uzavřen.

1. PATRO – Slavia Museum

11:00 – 12:30 – projekce dokumentu Spolu jsme silnější

12:30 – 14:00 – vysílání záznamu zápasu Slavia – Plzeň

14:00 – 15:30 – projekce dokumentu Spolu jsme silnější

15:30 – 17:00 – vysílání záznamu zápasu Slavia – Karviná


VIP BOX v 1. patře

Každou hodinu vždy v půl zorganizuje Fanklub vědomostní slávistický kvíz o hodnotné ceny. Přijďte změřit své síly v červenobílých znalostech!


3. PATRO – Tiskové centrum

11:00 – 12:00 – Univerzita Slavia a beseda s architektem stadionu ing. Martinem Kotíkem

14:00 – 15:00 – Univerzita Slavia a křest nového čísla Červenobílých listů, křest provede svým vystoupením rapper Dekret


PROSTOR V SEVEROZÁPADNÍM ROHU U TRIBUNY SEVER

Ve 13:00 a v 15:30 startují hodinové workshopy přípravy chorea pod vedením Tribuny Sever, vyzkoušet si můžete také pozici support leadera na stupínku na Tribuně Sever.

Prohlídková trasa

  • celý okruh bude začínat v muzeu v přízemí, vstup je mezi McDonald´s a Komerční bankou
  • v 1. patře bude možné vedle prohlídky muzea nahlédnout do jednoho ze sky boxů, na tomto patře bude i dětský koutek
  • ve 2. patře bude výstava fotoobrazů z posledních sezon a autogramiáda
  • ve 3. patře si můžete prohlédnout tiskové středisko a usednout na místa, kde jindy sedává trenér a hráči, proběhne zde přednáška Univerzity Slavia
  • ve 4. patře je možnost navštívit kamerovou lávku a zázemí pro komentátory
  • cestou si na schodištích můžete prohlédnout sbírku dresů, které do muzea darovali bývalí hráči a funkcionáři Slavie
  • následně se výtahem přemístíte do -1. patra, kde si budete moci prohlédnout mixzónu, kabinu hostů, kde si budete moci zakoupit dresy z uplynulých sezon. Exkluzivně budete moci nahlédnout také do zákulisí A-týmu, kabiny, posilovny a zázemí rehabilitace
  • poté projdete tunelem k hrací ploše, kde si můžete pořídit unikátní fotografie se stadionem a na slávistické střídačce
  • na závěr se podíváte na přípravu chorea, kterou si budete moci vyzkoušet, a také si vyzkoušíte pozici support leadera na stupínku na Tribuně Sever

Dále si budete moci zakoupit kalendář na rok 2019. Po celou dobu akce bude mít otevřen i Fanshop pro Slávisty. Pro návštěvníky připravujeme také soutěž o permanentku na jaro.

V 1. patře bude pro návštěvníky otevřen bar s občerstvením. Toalety jsou umístěny ve 2., 1. a -1. patře. Prohlídka je z velké části bezbariérová, pokud máte problémy s hybností, prosím kontaktujte náš personál přímo na místě, který vám poradí, jak celou trasu projít.

Fanoušky prosíme, aby nechodili mimo vyznačená místa a drželi se plánu prohlídky, který dostanou vytištěný u vstupu do muzea. Během prohlídky je možné fotit ve všech prostorech, žádáme však fanoušky, aby se nedotýkali žádného z vystavených předmětů.

Poslední návštěvník bude vpuštěn hodinu před koncem otevírací doby, tzn. v 16 hodin.

Vstupenky a permanentky

I v neděli budou otevřeny pokladny u vstupu číslo 4, kde bude možné zakoupit nejen vstupenky na každý den Víkendu otevřených dveří (vstupenky jsou na konkrétní den, ale nejsou na konkrétní čas), ale také vstupenky na zápas Evropské ligy s Genkem, ligový zápas s Teplicemi a permanentky na jaro

Vstupenky na Víkend otevřených dveří jsou v prodeji online a budou v prodeji i na místě. 

CENÍK VSTUPENEK 

Druh Normální Zlevněné
Dospělý 150 Kč 100 Kč
Dítě (6-15 let) 50 Kč zdarma
Rodina (2+2) 300 Kč 200 Kč

Na zlevněné vstupné mají nárok členové Odboru přátel a Fanklubu, dále permanentkáři, senioři nad 65 let, studenti (po předložení ISIC), děti do 6 let a rodiny s dětmi, ve kterých je alespoň jeden člen Odboru přátel nebo Fanklubu.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články