První gól za áčko. Moc si toho cením, říká Šimeček | SK Slavia Praha
Více

První gól za áčko. Moc si toho cením, říká Šimeček

PRAHA/TRUTNOV – Viktor Šimeček už přes své mládí delší dobu patří do širšího kádru A týmu. I když se pravidelně gólově prosazuje v juniorce, premiérovou branku v A týmu oslavil v sobotu v Trutnově, když otevřel skóre zápasu.
„Moc mě to potěšilo. Nebylo to úplně jednoduché, ale jsem moc rád, že se mi povedlo skórovat. Je to moje první branka v A týmu, takže o to cennější,“ popsal Viktor Šimeček skromně svou krásnou branku po asistenci Martina Dostála.

Slavia v Trutnově vyhrála 4:1. „Myslím si, že utkání splnilo svůj účel. V minulém týdnu jsme hodně a tvrdě trénovali. Příprava pokračovala utkáním v Trutnově. Je dobře, že jsme vyhráli a měli jsme i hodně šancí,“ vrátil se slávistický talent k víkendovému utkání.

Náročný tréninkový týden tak završili sešívaní přípravným zápasem. „Než abychom jen trénovali, tak je dobře, že vrchol týdne byl v podobě zápasu. Navíc přišlo hodně lidí, byla skvělá přátelská atmosféra. Domácí fandili i nám, takže to bylo fajn,“ okomentoval sobotní duel Viktor Šimeček.

V sobotu se Slavia představí na půdě o poznání těžšího soupeře. „Pokusíme se Plzeň překvapit. Nejedeme tam jako favorit, to je jasné. V naší situaci potřebujeme získávat body, takže se o to pokusíme na západě Čech,“ uzavřel premiérový slávistický střelec. 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články