První jarní zápas je tady! Info pro fanoušky | SK Slavia Praha
Více

První jarní zápas je tady! Info pro fanoušky

V sobotu 9. února čeká fotbalisty Slavie první zápas v jarní části FORTUNA:LIGY. Soupeřem červenobílých budou Teplice. Výkop je v 17 hodin. Brány Sinobo Stadium se otevírají v 15:30 hodin.

Vstupenky

  • Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z1, tedy už od 210 korun. Vstupenky můžete zakoupit online, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů. Přes online prodej si můžete koupit zároveň i parkovací místo na utkání na parkovišti P2. Vstupenky samozřejmě seženete i na pokladnách předprodeje u vstupu číslo 4 v rámci jejich otevírací doby.

Otevírací doba pokladen

  • Pokladny u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 hodin až do konce prvního poločasu. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu.

Předzápasové studio Slavia

  • V 16 hodin odstartuje program předzápasového studia Slavia, které budou moderovat Martin Cihlář a Strašák. Studio bude umístěno před tribunou J. W. Maddena. Jejich hostem bude Stanislav Tecl. Těšit se můžete take na vyhlášení vítěze finále Břevínek z herního soustředění v Portugalsku, které proběhne během rozcvičky hráčů. O přestávce bude připraven soutěžní vědomostní kvíz o vstupenky na zápas EL s Genkem. 

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete vyzvednout zápasový magazín Poločas, který je pro fanoušky zdarma! Najdete v něm rozsáhlý rozhovor s Alexem Králem, který se stal v zimní pauze jednou z posil. Nebude chybět ohlédnutí za zimní přípravou Slavie i představení dalších posil. Ve fotogalerii si také připomeneme Víkend otevřených dveří. Těšit se můžete na nový serial o výrobě repliky Středoevropského poháru pro Slavia Museum. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Parkování

  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 200 korun a zakoupit si ho můžete předem zde. Využít můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun.

SMS soutěž

  • Od otevření stadionu až do konce poločasové přestávky můžete soutěžit o 2 vstupenky na zápas Evropské ligy s Genkem. Odpovězte správně na soutěžní otázku, jejíž znění uvidíte na velkoplošných obrazovkách a pošlete SMS na telefonní číslo 900 11. Jeden vylosovaný výherce získá 2 vstupenky na zápas s Genkem.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu se můžete vybavit teplou bundou, hřejivou šálou, zimní čepicí nebo rukavicemi. Zahřeje vás i deka nebo slávistický podsedák. Těšit se můžete na řadu dalších novinek. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po jeho skončení. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

Sektor pro rodiče a děti

  • V Sektoru pro rodiče a děti budou přibližně v 15. minutě zápasu roztažena chorea, která vytvořili malí slávisté během Víkendu otevřených dveří. Věříme, že se zapojí co nejvíce dětí i rodičů. Kromě stolního fotbálku si mohou děti vyzkoušet i kopy na bránu. V případě správné trefy získají slávistický náramek, pexeso nebo tetování. Během zápasu a o přestávce si budou moci malí fanoušci nechat vyzdobit obličej i ruce slávistickým malováním a tetováním. Připraveny jsou pro ně take omalovánky a další překvapení.

Soutěžte s podsedákem o permici

  • Před stadionem si můžete vyzvednout od hostesek FORTUNA:LIGY stylový podsedák a zapojit se do hry o zajímavé ceny včetně permanentky, dresu a šály. Stačí se vyfotit se svým podsedákem a fotku nahrát na Facebook stránku Přihraj nebo na Instagram s hashtagem #podsedak. Více informací o soutěži najdete zde.

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude opět ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 15 hodin. Za jednotný poplatek 20 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Sinobo Stadium nemohou vnášet na stadion.

Radio Slavia

  • Zápas Slavie s Teplicemi začíná v 17 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články