První zápasy mládežníků po koronavirové pauze | SK Slavia Praha
Více

První zápasy mládežníků po koronavirové pauze

Po koronavirové přestávce se odehrály o víkendu první přátelská utkání už i mezi žákovskými a přípravkovými kategoriemi.

SK Slavia Praha "B" - Benešov 1:2
Reportáž ze zápasu B-týmu naleznete zde

SK Slavia Praha U13 – Motorlet Praha U14 3:6
Hodnocení trenéra Michala Nováka: S Motorletem je to vždy velmi těžké utkání. Příliš se nám nedařilo držet míč na polovině soupeře. Zároveň pro nás byla dobrá zkušenost v soubojích s útočníky Motorletu.

SK Slavia Praha U11 – Teplice U12 12:1
Hodnocení trenéra Ondřeje Jury: Zápas se nám povedl. Na klucích byla vidět chuť do hry. V první třetině jsme mnoho šancí nedokázali proměnit. Po druhé vstřelené brance se otěže zápasu přesunuli jednoznačně na naši stranu. Kluci dobře dokázali využívat střed hřiště. Co nám v zápase vázlo, byla hra křídel hlavně tedy jejich pohyb do útočné fáze.

SK Slavia Praha U8 – Dukla Praha U8
SK Slavia Praha U8 – Meteor Praha U9
Hodnocení trenéra Filipa Jeřábka: V obou zápasech nám trochu vázlo zpracování míče do pohybu. Naše hra byla hodně statická a postrádala jiskru.

SK Slavia Praha U9 – Meteor Praha U10
Hodnocení trenéra Davida Pilaře: První náš zápas po pauze, kluci byli natěšení. Vstup do utkání a celý zápas jsme měli pod kontrolou. Hráli jsme dobře individuálně a technicky. Byla vidět radost z fotbalu. Uvidíme v dalším přátelském utkání jak na tento zápas navážeme.

Ústí nad Labem U12 – SK Slavia Praha U12 5:3
Hodnocení trenéra Jana Kočího: Opět velmi těžký zápas. Nedokázali jsme se vyrovnat v důrazném pojetí o rok staršího soupeře. Prokázali jsme velmi dobré pasáže hry, ale bylo jich o něco méně díky menší kvalitě na míči, která byla způsobená dobrou hrou soupeře. V podstatě velmi podobné utkání jako v lednu, které bylo u nás.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články