ŘEČNICKÝ KLUB: Nový pořad na Slavia TV | SK Slavia Praha
Více

ŘEČNICKÝ KLUB: Nový pořad na Slavia TV

Na YouTube kanále Slavia TV odstartoval nový pořad Řečnický klub. Tento pořad by vám měl zpříjemnit současnou situaci, budeme zvát atraktivní hosty z okolí Slavie.

První díl nového pořadu, ve kterém moderátor Lukáš Vala alias Strašák v přímém přenosu vyzpovídá jednoho hosta, odstartoval v pondělí na Slavia TV. Na další díly se můžete v nepravidelných intervalech těšit i v dalších dnech, minimálně po dobu trvání karantény. Pořad na YouTube běží v přímém přenosu a pokud chcete hosta na něco zeptat, můžete položit otázku do komentářů v diskuzi u videa. 

Těšit se můžete na řadu zajímavých hostů z okolí Slavie. Hned na úvod přijal pozvání bývalý kapitán sešívaných, nynější hráč West Hamu a čerstvý fotbalista roku Tomáš Souček, který se do vysílání připojil z Londýna.

V následujících dnes se můžete zapojit do soutěže o dres Tomáše Součka! Přidejte na sociální sítě fotku bývalého záložníka sešívaných, napište, jakou máte na Suka Slavie nejhezčí vzpomínku, přidejte hastag #recnickyklub a soutěžte! Tomáš Souček nakonec vybere jeden vítězný příspěvek.

K poslechu i v podcastových aplikacích

Řečnický klub si také můžete pustit na SpotifyGoogle PodcastsApple PodcastsSoundcloudu.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články