RIIJK bude hrát virtuální derby za Slavii! | SK Slavia Praha
Více

RIIJK bude hrát virtuální derby za Slavii!

Ve virtuálním derby 10. května nastoupí v řadách Slavie profesionální esports hráč týmu Entropiq Štěpán RIIJK Sobocki.

Na slávistické soupisce pro akci #derbypomaha jsou zatím Lukáš Provod a Petar Musa jako zástupci A-týmu, někdejší záložník sešívaných a současná opora Spartaku Moskva Alex Král za bývalé hráče a herec, režisér, hudebník a celoživotní slávista Vojta Kotek.

Pátým členem slávistické osmičky se stane profesionální esports hráč týmu Entropiq Štěpán RIIJK Sobocki, který se v červenobílých barvách na začátku letošního roku probojoval do finále turnaje Datart e:LIGA a spolu s Martinem „kobbycz“ Strnadem obsadil druhou příčku. V sešívaném dresu má tak hráč, který v současnosti působí v týmu Entropiq, na co navazovat.

„Těším se moc, tím spíš, že to nebude poprvé, kdy obléknu sešívaný dres. Za Slavii jsem hrál už v e:LIZE. Teď to sice bude v trochu jiném formátu, ale když jsem zjistil, že Slavia hledá další hráče pro virtuální derby, byl jsem rád, že můžu takhle pomoct,“ vyhlíží RIIJK nedělní zápas.

„Je to skvělý počin a doufám, že tím lidem trochu zpříjemníme neděli, i když to nebude ten pravý fotbal. Hlavně tím ale všichni pomůžeme dobré věci,“ pokračuje jeden z našich top hráčů FIFA.

A jak se náš reprezentant na derby proti Spartě bude připravovat? „Mám teď vcelku nabitý týden, hlavně v pátek nám začíná COOL liga, takže trénink je ještě o něco intenzivnější. Na neděli budu určitě maximálně ready,“ dodává RIIJK.

„Jsme rádi, že RIIJK pro tak prestižní zápas opět navlékne sešívaný dres. Rádi bychom poděkovali jak jemu, že si na virtuální derby našel čas, tak týmu Entropiq, který ho pro naši akci uvolnil,“ dodal ředitel komunikace Slavie  Michal Býček.

Vstupenky

Podpořte dobrou věc v této náročné době a přispějte také koupí vstupenky!

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články