Registrace na brankářský kemp je stále otevřená | SK Slavia Praha
Více

Registrace na brankářský kemp je stále otevřená

Stále je možné registrovat se na brankářský kemp v termínu 11.7. 2021 - 16.7. 2021, který je určen pro ročníky 2012 - 2014. Zbylé registrace jsou už uzavřeny.

Oficiální Fotbalové kempy SK Slavia Praha nabízí jedinečnou možnost zažít specializované fotbalové a brankářské tréninky pod profesionálním vedením licencovaných mládežnických trenérů akademie klubu. Všechny fotbalové a brankářské tréninky vychází z metodiky a koncepce ve výchově talentů SK Slavia Praha. Jedná se o šestidenní příměstský fotbalový program.

Stále máme volná místa v brankářském kempu v termínu 11.7. - 16.7.2021, který je určen pro brankáře narozené v letech 2012 - 2014! Na ostatní turnusy už není registrace možná!

Brankářský kemp se uskuteční v tréninkovém centru SK Horní Měcholupy (Hornoměcholupská 300, Praha 15). Každodenní program bude začínat příjezdem účastníků v 8:00 a končit v 17:00. V neděli bude program začínat příjezdem účastníků v 10:00, v pátek bude kemp ukončen v 17:00 slavnostním vyhlášením.

Fotbalový kemp SK Slavia Praha je ideální pro ty, kteří chtějí zlepšit své individuální fotbalové schopnosti a dovednosti a zároveň zažít atmosféru historicky nejstaršího českého klubu. Fotbalový kemp SK Slavia Praha umožňuje účastníkům nejen osvojit si nové dovednosti, ale zlepšit také svou mentální a fyzickou připravenost.

Pro účastníky je připraven pestrý program. Stereotyp a nudu během našeho kempu rozhodně nezažijete, naopak na Vás čekají:

  • fotbalové a brankářské tréninky
  • atletické tréninky zaměřené na všeobecnou pohybovou průpravu
  • volnočasové aktivity
  • prohlídka stadionu a zázemí klubu
  • soutěže a hry o ceny
  • uvítací balíček
  • vstupenky na klubem vybrané utkání sezóny 2021/2022

REGISTRACI A VÍCE INFORMACÍ NALEZNETE ZDE 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články