Rondić odchází do Liberce, Vantruba míří do Příbrami | SK Slavia Praha
Více

Rondić odchází do Liberce, Vantruba míří do Příbrami

Dvacetiletý útočník B-týmu sešívaných Imad Rondić opouští Slavii a přestupuje do severočeského Liberce. Brankář Martin Vantruba by měl na jaře hostovat v Příbrami.

Bosenský útočník Imad Rondić přestupuje do Slovanu Liberec. Dvacetiletý útočník vsítil na podzim ve čtrnácti zápasech třetí nejvyšší fotbalové soutěže osm branek a podle Jiřího Bílka, člena sportovního oddělení Slavie, do jehož gesce patří B-tým a hráči na hostování, je pro mladého útočníka správný čas na další na kariérní posun. „Imad Rondić přerostl úroveň našeho B-týmu a je potřeba, aby udělal další krok pro svůj rozvoj. Liberec v tomto případě vnímáme jako ideální destinaci," přibližuje člen sportovního úseku klubu.

Sešívaní podle Jiřího Bílka mohou za určitých podmínek získat Imada Rondiće zpět. „Jsme rádi, že jsme se s Libercem dohodli a podmínkách, které jsou výhodné pro všechny strany a díky kterým můžeme s hráčem za určitých okolností jednat o návratu do Slavie," říká bývalý obránce Slavie.

Slavii kromě Imada Rondiće opustí pro jarní část sezony i slovenský brankář Martin Vantruba, kterému skončilo půlroční hostování v Pohronie a na následující tři měsíce by měl být zapůjčen do Příbrami. „Martin Vantruba má povolení se připravovat v Příbrami, se kterou aktuálně finišujeme jeho půlroční hostování," říká Jiří Bílek.

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články