Ruslan Mingazov odehraje podzim v Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

Ruslan Mingazov odehraje podzim v Boleslavi

PRAHA - Krajní záložník Ruslan Mingazov bude během podzimní části hostovat v Mladé Boleslavi. Ve středočeském klubu bude působit do konce kalendářního roku 2017. V pátek se oba kluby dohodly na jeho hostování.
„Ruslanovi přejeme hodně štěstí, aby pravidelně nastupoval a v zimě se vrátil ještě silnější. Věříme, že hostování bude pro něj a tudíž i pro Slavii úspěšné,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Ruslan Mingazov odchází do Mladé Boleslavi na půlroční hostování. Turkmenský reprezentant, který do Edenu přišel z Jablonce loni v létě, ve Slavii v aktuální sezoně naskočil pouze do utkání s Teplicemi a v kvalifikaci Ligy mistrů doma s BATE. V minulé sezoně zasáhl křídelní záložník do šestnácti zápasů, v nichž vstřelil tři branky a připsal si dvě asistence. Zejména na jaře se několika důležitými góly nebo asistencemi podílel na mistrovském titulu Slavie.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články