Sešívaní odletěli do Kyjeva | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní odletěli do Kyjeva

Slávisté v pondělí ráno odletěli ke druhému zápasu kvalifikace Ligy mistrů, v Kyjevě narazí po domácím výsledku 1:1 na místní Dynamo.

V pondělí o půl deváté odletěli slávisté do Kyjeva , kde je v úterý večer čeká veledůležité odvetné utkání kvalifikace Ligy mistrů proti Dynamu Kyjev. V pondělí navečer proběhne oficiální trénink a tisková konference, ze kterých vám přineseme podrobné zpravodajství.

Pevně věřím, že se nám podaří postoupit, říká Ondřej Kolář

S čím půjde Slavia do odvety? „Doma jsme dostali laciný gól, to se teď nesmí opakovat. Musíme hrát vzadu na nulu, gól musíme dát, abychom postoupili. Pevně věřím, že se nám podaří postoupit a budeme cestovat v Lize mistrů dál,“ věří Ondřej Kolář.

„Je to úplně jiný zápas než v Mladé Boleslavi. Víme, jak hrají. Musíme na ně nalézt jako doma a věřit, že nám to tam spadne. Oni si odložili zápas. Uvidíme, jestli nám to pomůže nebo ublíží. Samozřejmě oni budou plní sil. My jsme naopak nevypadli ze zápasového rytmu. Věřím, že nám to pomůže,“ říká před odletem Ondřej Kolář.

Musíme být dostatečně aktivní, říká trenér Jindřich Trpišovský

„ Dynamo bude hrát doma trochu jinak, než hrálo u nás. Doma jsou silní. V domácích zápasech nedostali gól. Hrají doma daleko více, jsou na míči. Byla by pro nás smrt, kdybychom je pustili na míč a nechali je hrát. Musíme být dostatečně aktivní. Výsledek 1:1 ukazuje, že se může stát cokoliv. Kdyby to skončilo 0:0, tak by to bylo opatrnější z obou stran. Když vstřelíme gól, tak se to může rychle otočit a šance půjdou směrem k nám.“ řekl před odletem trenér Jindřich Trpišovský.

Jak vypadá šance na nasazení Simona Deliho a Jana Sýkory? „Těžko říci, šance tam je, bereme je s sebou. V podstatě u Simona to je obnovený problém, který měl dříve. Uvidíme, jak to bude dnes po tréninku. U obou to je tak 50:50, kdybych to měl odhadnout, říká k zraněným hráčům trenér Jindřich Trpišovským.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články