Sešívaní zahájili pod novým trenérem zimní přípravu | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní zahájili pod novým trenérem zimní přípravu

PRAHA – Slávisté ve středu odpoledne zahájili zimní přípravu. Během ní se pod novým realizačním týmem v čele s trenérem Jindřichem Trpišovským vydají na dvě zahraniční soustředění.
Ve středu odpoledne slávisté zahájili zimní přípravu. Do ní už nenastoupila trojice Ruslan Rotaň, Halil Altintop a Dušan Švento, „Všichni tři mají svolení hledat si angažmá a jedná se o jejich konci v klubu,“ vysvětlil tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Naopak z hostování v Mladé Boleslavi se vrací
Ruslan Mingazov a do tréninku s A-týmem se zapojí hned čtveřice mladých hráčů. Vedle Pavla Buchy, který za A-tým nastoupil například v rumunské Craiovii, také Václav Pardubský a Vojtěch Mareš. Ti během podzimní části hostovali na Žižkově.

Dalším mladíkem v přípravě je Jan Vejvar a na soustředění ve Španělsku by měl áčko doplnit také teprve šestnáctiletý mládežnický reprezentační gólman Jakub Markovič.

Příprava v Praze bude probíhat velmi krátce. Ve středu absolvovali slávisté první společný trénink, během čtvrtka mají všichni hráči na programu fyzické a zátěžové testy a v pátek po tréninku sešívaní naberou směr Španělsko, kde je čeká desetidenní kondiční soustředění. Ještě před soustředěním tým doplní také Danny, Simon Deli a Michael Ngadeu.

Kádr Slavie pro začátek zimní přípravy 2018:

Brankáři:
Jan Laštůvka, Přemysl Kovář, Martin Otáhal (na soustředění doplní tým Jakub Markovič)

Obránci:
Jan Bořil, Michal Frydrych, Jakub Jugas, Simon Deli, Eduard Sobol, Jan Sýkora, Per-Egil Flo, Václav Pardubský, Vojtěch Mareš

Záložníci:
Pavel Bucha, Tomáš Souček, Miroslav Stoch, Josef Hušbauer, Jakub Hromada, Danny, Jaromír Zmrhal, Ruslan Mingazov, Jan Vejvar, Michael Ngadeu

Útočníci:
Muris Mešanovič, Mick van Buren, Milan Škoda, Tomáš Necid

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články