Šest slávistů v reprezentačních výběrech | SK Slavia Praha
Více

Šest slávistů v reprezentačních výběrech

V reprezentaci U18 figurují dva slávisté – Robert Hrubý a Nikolas Salašovič. Do výběru U16 byli nominováni další čtyři slávisté.

PRAHA - V reprezentaci U18 figurují dva slávisté – Robert Hrubý a Nikolas Salašovič. Do výběru U16 byli nominováni další čtyři slávisté. 


V nominaci české reprezentace do 18 let jsou dva slávisté Robert Hrubý a Nikolas Salašovič. Národní tým pod vedením trenéra Csaplára čeká od 19. září soustředění v Břízkách, během kterého jsou na programu i dvě modelová utkání s týmem Liberce B a U19. Patronem reprezentace do 18 let je Radek Bejbl.


Do týmu U16, jehož patronem je bývalý slávista Ivo Ulich, jsou Marek Kodr, Jiří Lang, Michal Pecháček a Oskar Fotr. Šanci reprezontovat mají také Lukáš Batka, Filip Hňup a Daniel Kubec, kteří jsou mezi náhradníky. Česká reprezentace do 16 let sehraje dvě utkání se Slovenskem, a to 13. a 15. září.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články