Sestavu pro virtuální derby doplní Tomáš Jablonský | SK Slavia Praha
Více

Sestavu pro virtuální derby doplní Tomáš Jablonský

Posledním, osmým členem slávistického týmu pro nedělní virtuální derby je bývalý hráč sešívaných Tomáš Jablonský.

Tomáš Jablonský, bývalý hráč sešívaných, který aktuálně hostuje z Příbrami ve Slavoji Vyšehrad, doplní v nedělním přímém přenosu virtuálního derby proti Spartě soupisku Slavie.

„Je to zajímavý projekt, líbí se mi a jsem rád, že peníze poputují k sestřičkám, které si zaslouží odměnu a hodně nám v těchhle chvílích pomáhají. Jsem rád, že se můžu zúčastnit, a je důležité, abychom nad Spartou vyhráli,“ říká dvaatřicetiletý fotbalista. „Moc se těším, že si opět zahraji za sešívané, protože Slavii mám v srdci. Když jsem v ní před pár lety končil, mrzelo mě to, o to víc se ale těším, až znovu obléknu její dres, navíc v derby proti Spartě,“ neskrývá radost Tomáš Jablonský. 

„Úplně zkušený hráč FIFY nejsem a doufám, že neudělám nějakou ostudu. Zkusím ze sebe vymáčknout vše, co jde. Jsem spíše útočný typ, bránit moc neumím, dozadu je to z mé strany nula. Hru založím na fyzické síle Slavie a jednoduchosti, pokusím se hodně střílet a samozřejmě vyhrát,“ přibližuje svoji strategii zkušený ligový fotbalista, který povinnou karanténu tráví se svojí malou dcerkou. „Jsem táta, tak musím být doma, pokusím se jí obléknout do slávistického, aby také fandila. Má teprve rok a tři měsíce a nemá zatím moc rozum, tak doufám, že nebude brečet a vyvíjet na mě větší tlak, než kdybych hrál ze studia,“ dodává s úsměvem Tomáš Jablonský, který utkání odehraje ze svého bydliště.

Na soupisce sešívaných doplní zkušený krajní bek dalšího bývalého hráče Slavie Alexe Krále. V týmu pro nedělní derby jsou i hráči slávistického A-týmu Petar Musa a Lukáš Provod, herec, režisér a hudebník Vojta Kotek se zpěvákem Benem Cristovaem a profesionální e-sport hráči Martin „Kobby“ Strnad a Štěpán „RIIJK“ Sobocki.

Vstupenky

Podpořte dobrou věc a přispějte koupí vstupenky do slávistického sektoru!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články