Simon Deli prodloužil smlouvu do roku 2020 | SK Slavia Praha
Více

Simon Deli prodloužil smlouvu do roku 2020

PRAHA/EDEN - Simon Deli zůstává slávistou! S naším klubem prodloužil smlouvu do 30. června 2020.
„Podepisujeme nový tříletý kontrakt, s jedním z top tří nebo dokonce nejlepším hráčem ligy. Simon je pilířem naší obrany a podpis kontraktu možná znamená vůbec největší posílení kádru. Není tajemstvím, že měl nabídky z předních západních klubů, ale já jsem rád, že upřednostnil Slavii. Těším se, že si spolu můžeme zahrát o Ligu mistrů, a mám obrovskou radost, že ten kontrakt s ním mohu podepsat,“ uvedl předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

A vyjádřil se i případným odchodům hráčů Slavie. „Základní jedenáctku, která získala mistrovský titul, opustí pouze dva hráči. Je to tým, který ukázal velkou míru odolnosti a je sehraný, což nám skýtá velkou naději v boji o Ligu mistrů a obhajobu titulu. Simon hrál teď za reprezentaci Pobřeží slonoviny a ještě se vrací na dovolenou, k týmu se tak připojí další týden. Jsem rád, že se nyní může soustředit na klidný odpočinek a novou sezonu ve Slavii,“ doplnil předseda představenstva.

„Rád bych poděkoval panu Tvrdíkovi, všem fanouškům, spoluhráčům a klubu za jejich podporu a důvěru. Je mi potěšením, že mohu pokračovat ve spolupráci se Slavií. Je to klub, který jsem vždy nosil ve svém srdci a věnoval mu sto procent svého nasazení. Měl jsem více nabídek, ale nestihl jsem je ani prostudovat, rozhodl jsem se zůstat zde. Budu se snažit, abychom společně dosáhli cílů, které jsme si vytyčili, a věřím, že nám toto spojení přinese úspěch,“ doplnil k podpisu tříletého kontraktu Simon Deli.

„Snažíme se přivést z Afriky hráče, aby zde dál kariérně rostli. Věříme, že Simon bude dalším z hráčů, kteří v evropském fotbale zanechají velkou stopu. Bez klubů, jako je Slavia, by se nám ta práce dělala mnohem hůř. Našli jsme ve Slavii a panu Tvrdíkovi velmi solidního partnera a věříme, že tu bude Simon Deli úspěšnější a úspěšnější,“ doplnil hráčům agent Dalibor Lacina.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články