Slavia Cashback Card úspěšně odstartovala! | SK Slavia Praha
Více

Slavia Cashback Card úspěšně odstartovala!

PRAHA – Při sobotním utkání úspěšně odstartovala Slavia Cashback Card, na které Slavia spolupracovauje s jedním z hlavních partnerů klubu společností Lyoness.
Co je Slavia Cashback Card? Karta, jejímž používáním získáváte peníze z vašich každodenních nákupů zpět a zároveň posíláte finance na podporu Klubu a slávistické mládeže. Více informací nejen o kartě naleznete zde.

Při sobotním utkání s Jabloncem jste si svou kartu mohli poprvé vyzvednout. U vchodů do Eden Arény byly připravené stánky (u vstupů č. 1, 2 a 4) včetně info pointů, kde bylo možné získat veškeré informace ke kartě.

Pokud jste tuto možnost nestihli využít při utkání s Jabloncem, můžete to napravit kdykoliv při všech domácích zápasech do konce jara. Karta bude k vyzvednutí stejným způsobem jako v sobotu.

V týdnu je možné vyzvednout Slavia Cashback Card ve fanshopu Slavie v jeho otevírací době. Následně je kartu potřeba zaregistrovat, což jednoduše provedete na cashback.slavia.cz.

Ti z vás, kteří se předregistrovali na webu cashback.slavia.cz dostanou svou kartu poštou domů. Předregistrovaly se necelé dvě tisícovky slávistů!


Co získám používáním Slavia Cashback Card?

- Až 5% z každého nákupu zpět do vaší peněženky

- 1% z každého nákupu podporujete slávistickou mládež

- Pokud se zaregistrujete ode dneška do 17. dubna, můžete vyhrát 2 VIP vstupenky na příští domácí utkání

- Registrace je zcela zdarma

Projekt byl symbolicky odstartován před výkopem sobotního duelu s Jabloncem. Před zápasem totiž na ploše předal generální ředitel Slavie David Trunda dres panu Rafaelu Pietovi, generálnímu řediteli Lyoness pro východní Evropu. Ten mu na oplátku předal Slavia Cashback Card v nadživotní velikosti.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články