Slavia Museum a Stadium Tour až do odvolání opět uzavřeny | SK Slavia Praha
Více

Slavia Museum a Stadium Tour až do odvolání opět uzavřeny

Je nám velice líto, ale museli jsme znovu až do odvolání uzavřít Slavia Museum a Stadium Tour. Učinili jsme tak vzhledem k blížícímu se startu nového ročníku evropských pohárů a domácích soutěží.

Hráči Slavie mají po roce opět možnost probojovat se do základní skupiny prestižní Ligy mistrů. Vzhledem k současné epidemiologické situaci byl klub nucen opět uzavřít Slavia Museum a Stadium Tour. Hlavním důvodem je co největší eliminace rizik možné nákazy COVID-19 a maximální ochrana hráčů a členů realizačního týmu A-mužstva.

Uzavření muzea je jen jedno z řady opatření, které náš klub přijal směrem k blížícímu se startu nového ročníku Ligy mistrů UEFA, Evropské ligy UEFA a také startu nového ročníku FORTUNA:LIGY, ve kterém bude Slavia obhajovat mistrovský titul.

Všem návštěvníkům se za případné komplikace chystané s návštěvou a prohlídkou Edenu omlouváme a děkujeme za pochopení.

Vouchery na vstup do Slavia Museum s platností do 31. března 2020 a 30. dubna 2020 zakoupené přes SLEVOMAT zůstávají automaticky prodlouženy do 31. prosince 2020. To se týká i Dárkových poukazů z Fanshopu Slavie.

O znovuotevření Slavia Museum a Stadium Tour vás budeme včas informovat na webových stránkách muzea a na sociálních sítích. 

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články