Slavia TV: Zranění hráči se zapojují do tréninku | SK Slavia Praha
Více

Slavia TV: Zranění hráči se zapojují do tréninku

Na konci minulé sezony trápily řadu slávistů zdravotní problémy. Nyní však víceméně všichni trénují s týmem, i když někteří potřebují úlevy.

V závěru sezony sice Jaromír Zmrhal nastupoval pravidelně, ale po sezoně potřeboval doléčit zranění, proto se omluvil z reprezentačního srazu. „Měl jsme dlouhodobé problémy s kolenem, proto jsem se omluvil, abych měl čas to doléčit konzervativně. Vyhodnotili jsme si, že to nechceme řešit operací. Nechtěl jsem, aby došlo k obnovení zranění, proto byla delší rekonvalescence a práce s fyzioterapeuty,“ uvedl ke zranění slávistický odchovanec Jaromír Zmrhal.

„Nyní už se pomalu zapojuji do tréninku s týmem, i když mám ještě určité úlevy. Věřím, že každým dnem se to bude zlepšovat a trápení s kolenem už se zbavím,“ dodal křídelní hráč. Na marodce je také Muris Mešanovič, který se vrací po dlouhodobém zranění. Během tohoto týdne přinese Slavia TV obsáhlou reportáž s bosenským útočníkem o jeho návratu.

Podívejte se v reportáži Slavia TV, jak jsou na tom po zranění Simon Deli a Mick van Buren:

Ve fotogalerii najdete momentky z pondělního dopoledního tréninku na hřišti.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články