Slavia pořádá tradiční letní kempy | SK Slavia Praha
Více

Slavia pořádá tradiční letní kempy

Počátkem července Slavia opět organizuje kempy pro mladé fotbalisty.

Slávistické kempy

Letos klub organizuje již šestý ročník letních fotbalových kempů. Týdenní příměstský kemp je určený pro hráče ročníku 2007–2011, dále pak pro brankáře ročníku narození 2008–2010.

Kemp se bude konat v tréninkovém centru Slavie v Horních Měcholupech. Každý den bude začínat v 8:00 a končit v 17:00.

Tréninkový plán kempu vychází z metodiky a koncepce mládežnické akademie SK Slavia Praha. Mladí talenti tak budou mít možnost vyzkoušet si, jaké to je trénovat pod vedením profesionálních licencovaných trenérů a zažít tak atmosféru nejstaršího českého klubu.

Kromě fotbalových tréninků děti absolvují atletické tréninky, dále pak různé volnočasové aktivity, soutěže a hry o ceny. Na programu je také prohlídka stadionu včetně jeho zázemí. Každý hráč také dostane uvítací balíček a vstupenky na klubem vybraná utkání v sezoně 2019/2020.

Účastníci budou rozděleni do skupin podle ročníku narození.

Termíny:

Fotbalový kemp pro hráče:

I. turnus: 7. - 12.7.2019
II. turnus: 21. - 26.7.2019

Fotbalový kemp pro brankáře:

I. turnus: 7. - 12.7.2019
II. turnus: 21. - 26.7.2019

V každém termínu je místo pro 48 hráčů a 4 brankáře.

V případě zájmu o kemp vyplňte registrační formulář. Vzhledem k velkému zájmu si pořadatel kempu vyhrazuje právo rozhodovat o přijatých (na základě vyplněné registrace).

Cena kempu je 5500,- Kč. Kemp je příměstskou formou, tedy bez ubytování. V ceně je 6 dní bez ubytování, zahrnuto je stravování (svačina, oběd, svačina a pitný režim).

REGISTRAČNÍ FORMULÁŘ

Více informací ke kempu najdete zde. Pokud budete mít dotazy ke kempu, neváhejte využít kontaktů na organizátory kempu.

Coerver® Coaching

Slavia spolupracuje na výchově hráčů se společností Coerver® Coaching, která v letním období také organizuje kempy pro mladé fotbalisty.

Kempy Coerver® Coaching "Hraj jako hvězdy" jsou určené pro chlapce a dívky ve věku 7-11 let. Výuka na kempu je zaměřena na představení a osvojení individuálních fotbalových dovedností. Hráči budou vedeni zkušenými a licencovanými trenéry Coerver® Coaching, mezi které patří také trenéři mládežnické akademie SK Slavia Praha, kteří budou na kempu přítomni.

Coerver kemp se koná ve dvou termínech:

I. turnus 30. 6. - 5. 7. 2019
II. turnus 14. - 19. 7. 2019

Cena je 8990,- Kč. Kemp se koná v tréninkovém centru Slavie v Edenu, účastníci budou ubytováni v Hotelu Slavia.

Více informací ke kempu včetně možnosti přihlásit se najdete na stránkách Coerver® Coaching.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články