Slavia pořádá zájezd do Petrohradu | SK Slavia Praha
Více

Slavia pořádá zájezd do Petrohradu

První výjezd v rámci skupiny C čeká Slavii první říjnový týden do Petrohradu. Klub nabízí fanouškům možnost koupit si zájezd a cestovat letadlem s hráči.

Zájezd s klubem

Slavia ve spolupráci s cestovní kanceláří Invia nabízí fanouškům možnost cestovat letadlem s týmem. Odlet do Petrohradu je v úterý 2. října cca v 16 hodin, návrat je v pátek 5. října okolo 12. hodiny. 

Cena zahrnuje letenku, letištní taxy, transfery z letiště na hotel, z hotelu na stadion, ze stadionu na hotel a z hotelu na letiště, dále 3 noci ve čtyřhvězdičkovém hotelu Park Inn se snídaní, pobytové taxy a vstupenku na zápas buď do sektoru hostů nebo na hlavní tribunu.

Cena nezahrnuje vízum do Ruska v ceně 3 100 Kč. Pro vyřízení víza je nutné dodat pas (osobně nebo kurýrem) nejpozději do 19. 9. na adresu Linda Nárožníková, CK Invia International, Na hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4. Spolu s pasem dodejte i 1 ks pasové fotografie a vyplněný a podepsaný formulář, který obdržíte emailem po rezervaci zájezdu. Pas musí být platný minimálně 6 měsíců a musí v ním být minimálně dvě volné stránky (nemusí být u sebe).

Cena na osobu ve dvoulůžkovém pokoji: 18 373 Kč

Cena na osobu v jednolůžkovém pokoji: 19 640 Kč

K zájezdu je možné doobjednat dva výlety, termín přihlášení je do 27. září. Pro pořádání výletu je nutný minimální počet 20 osob.

1) Prohlídka lodi Aurora, prohlídka města, prohlídka Ermitáže, čtvrtek 4. října, délka trvání zhruba 6 hodin -  2300 Kč /osoba

2) Kateřinský palác včetně Jantarové komnaty a parku, středa 3. října, délka trvání zhruba 6 hodin-  2 200 Kč /osoba

Přihlašování na zájezd probíhá výhradně přes cestovní kancelář Invia na emailu rezervace-local@invia.cz. Při rezervaci uveďte celá jména a příjmení účastníků, typ vstupenky na zápas (hlavní tribuna nebo sektor hosté), žádost o zařízení víza (bude započteno do koncové ceny), zájem o výlet (bude započten do koncové ceny). Následně vám bude zaslána smlouva k podpisu.

Vzhledem k nutnosti vyřízení víz se bude možné na zájezd přihlašovat pouze pod podmínkou, že fanoušci stihnou dodat svůj cestovní pas do 19. 9. na adresu Invie uvedenou výše.

Fanoušci, kteří se zúčastní všech tří zájezdů (Petrohrad, Kodaň, Bordeaux) budou mít slevu na letenku na poslední zájezd do Bordeaux.

Zájezd s Fanklubem

Fanklub pořádá dvě varianty leteckého zájezdu do Petrohradu, první od 4. do 5. října za cenu 10 999 korun (cena se může měnit), druhý v termínu od 4. do 6. října za cenu 9 990 korun (cena se může změnit). Podrobné informace a přihlašování provádějte přes odkazy na jednotlivé zájezdy.

Zájezd s Odborem přátel

Odbor přátel pořádá dvoudenní letecký zájezd do Petrohradu v termínu 3. - 5. října za cenu 9 890 korun. Více informací k zájezdu a možnost přihlásit se najdete zde.

Vyřízení víz

Klub bohužel fanouškům, kteří cestují individuálně, nemůže být nápomocen se zařízením víz do Petrohradu. Fanouškům doporučujeme obrátit se na cestovní agentury, které pro ně zprostředkují všechny potřebné dokumenty a víza jim zařídí přímo na ambasádě Ruské federace. 

Pro udělení víza je nutné mít cestovní pas platný ještě nejméně 6 měsíců s nejméně dvěma volnými stránkami, pasovou fotografii, vyplněnou žádost o udělení víza vytištěnou z webových stránek visa.kdmid.ru, cestovní pojištění platné po celou dobu pobytu v Rusku a Potvrzení o přijetí zahraničního turisty opatřené razítkem a podpisem oprávněné osoby (cestovní kanceláře nebo hotelu) v Rusku. Uvedené potvrzení pro vás může vystavit hotel nebo schválená cestovní kancelář, která pořádá zájezdy do Ruska.

Vstupenky na zápas

Pro fanoušky hostů je vyčleněna kapacita téměř 3 000 míst na horním ochozu. Cena vstupenky by se měla pohybovat okolo 160 korun (bude upřesněno). Vstupenky do sektoru hostů se budou prodávat pouze v Praze v Edenu v termínu od 25./ 26. září do pondělí 1. října. V Petrohradu nebude možné lístky do sektoru hostů koupit. Jakmile budeme mít konkrétní informace k prodeji lístků, budeme fanoušky informovat.

Aktuálně

Derby dorostenců ve středu dopoledne na Xaverově

16. 4. 2024
Mladší i starší dorostence čeká uprostřed týdne zápas s největším rivalem. U19 vykopne proti Spartě v 11:00. Mladší U17 hraje od 13:15. Přijďte podpořit slávisty na Xaverov. Vstupné je zdarma. Přímý přenos z utkání bude k dispozici na YouTube SlaviaTV.

Dívčí tréninkové odpoledne v Edenu

16. 4. 2024
Mládežnická akademie SK Slavia Praha si přichystala dívčí tréninkové odpoledne pro holky narozené v letech 2013 – 2016. Všechny holky jsou do Edenu zvány!

Douděra 2028: Rodina i domov. Jsem tu šťastný

16. 4. 2024
David Douděra prodloužil se Slavií smlouvu do 30. června 2028. V rozhovoru okomentoval bezprostřední dojmy, prozradil, který okamžik považuje v červenobílých barvách za svůj zatím nejsilnější, nastínil plány nejen do konce sezony.

Další články